Inspiration och pepp Övningar Träning Vardagsuppdatering

skorpion

tumblr_llupuhALVg1qcwijgo1_400Jag tänkte bara informera er om att jag, som kikat in yoga positionen skorpionen ett tag nu, klarat den. Vilket är typ helt galet med tanke på min rörlighet. Antar att jag får tacka min core-styrka, som inte är allt för pjåkig tydligen.

Jag ska dock erkänna att jag ”bara” klarar den som på bilden här till vänster. Det riktiga målet är väl kanske mer som nedan. Men av någon anledning anar jag att tjejen på bilden yogar. Typ, en del. Det gör inte jag. Så jag låter det ta tid. Lång tid.

Men yoga och rörlighet är coolt. Det finns massa positioner jag skulle vilja klara. Positioner som kräver grym styrka och fokus. Åh, kroppen är så häftig!193443746465044928_7vNGZRhz_c

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    sara
    10 februari, 2013 at 18:26

    Åh, önskar att jag också kunde göra den positionen. Och huvudstående! Det vore verkligen något att briljera med.

Lämna ett svar