Vardagsuppdatering

vad jag gör en onsdagskväll

 • Läser jag Annas roliga formulering om proteinpulver som gör kvinnor till buffliga hulken-kopior. För precis som med alla andra tillskott är det fusk och muskler bubblar upp direkt, utan ansträning i form av träning och ”sådant fjant”… heheh, eller hur var det nu igen?
 • Fnular på ett gäng blondies – utan bönor. Självklart med en annan grönsak istället, he he he. En blondie är alltså som en brownie, fast blond. Dvs ljus. Dvs inte kakao. Jag tänker mig typ kola. Karamell:ig, söt och kanske lite nötig… Hmmm jag har haft ett ofantligt sug efter macadamia-nötter senaste tiden, men var hittar man osaltade? Nog för att de salta är gudomliga, men ni vet, ibland vill man göra något med nötterna. Macadamia kan varit den enda nöt jag inte fick från Parrots, däremot har jag tolv kilo cashewnötter, så kola/cashew-blondie it is?!
 • Äter extra god middag. Som lagas på tio minuter och smakar tio miljoner tummar upp. Helt klart ny favorit, recept kommer senare ikväll!
 • Funderar på att köra en frågestund. Med video. Visst har ni aldrig sett/hört mig här va? Minns att jag filmat/videobloggat någon enstaka gång på min förra blogg, men inte här… eller?
 • Längtar till nästa tisdag. Då ska jag träffa bästa Sanna, hoppas på massa timmar mys och bara må-bra-grejer. Och i samband med den Stockholmsturen tänkte jag hälsa på min agentur också. Och kanske gamla kontoret med fina folket.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Sanna
  23 maj, 2013 at 08:01

  Hi hi, tror du inte jag bakade blondies igår!!?? Fast med bönor 🙂

  Längtar jag också!! Mysigt!

  Puss

 • Svara
  felicia
  24 maj, 2013 at 11:56

  jaaa gör frågestund med video!!!

 • Svara
  Linda Oberg
  28 maj, 2013 at 07:33

  neeeeej, gor med macademia nuts!!!

Lämna ett svar