Inspiration och pepp Kost mobil Vardagsuppdatering

Vissa saker ska bara funka…

…framför allt de där sakerna jag inte vet hur jag ska fixa. Gaaah jag hatar teknik.

Bara så ni vet, har jag inte övergivit bloggen eller så. Jag har varken dött, flytt landet eller gett upp mitt missbruk av internet och andra sociala medier. Men mina främsta ”verktyg i arbetet” dvs photoshop, indesign (layout) etc har bestämt sig för att jäklas så jag håller på och försöker få ordning på det just nu. Jag har ju grejer att dela med mig av!

Tex: jag har lekt mer med tonfisk. Inspirerad av en av mina favoriträtter (sushiii) åt vi wasabi-tonfiskbullar med en fräsch ingefär/lime/wasabi-dressing härom dagen. Det ska ni givetvis få recept på! Sen har jag köpt sallad för hundra spänn. Bara en sån sak! Då äter man annat än bara salladsblad, ja. Jag har tränat. Riktigt bra har jag tränat, faktiskt. Mucklerna har vaknat igen och över det är jag såklart gladare än gladast. Sen har jag ett så himla bra tips att ge er. Förstår inte hur det kunde ta mig så lång tid att komma på det själv men ja… Bättre sent än aldrig, nivet.

20130814-133022.jpg
Men eh, först måste jag laga min dator och dess innehåll… Hörs!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Alexandra
  14 augusti, 2013 at 21:12

  Men hallå, du kan ju inte bara säga att du har ett superbra tips och inte ge ut det på en gång. Kommer sitta hela kvällen och fundera över vad det kan vara heheh

  • Svara
   roethlisberger
   15 augusti, 2013 at 13:02

   haha det kommer snart! 😉 värt att vänta på!

 • Svara
  Alexandra
  14 augusti, 2013 at 21:12

  Men hallå, du kan ju inte bara säga att du har ett superbra tips och inte ge ut det på en gång. Kommer sitta hela kvällen och fundera över vad det kan vara heheh

  • Svara
   roethlisberger
   15 augusti, 2013 at 13:02

   haha det kommer snart! 😉 värt att vänta på!

Lämna ett svar