Inspiration och pepp Kost Resan Tankar om ting Träning Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

DET VIKTIGASTE DU KOMMER LÄSA I HELA DIT LIV

Vet du? 

Du är mer än dina prestationer. Du är mer än dina betyg i skolan, mer än ditt personbästa på gymmet eller i löpspåret. Du är mer än ditt yrke och din titel. Du är mer än en kropp som är ett resultat av vad du lagt på tallriken. Du är mer än ett par siffror på en våg. Du är mer än vad du åstadkommit.

Du är en vacker, fantastisk och alldeles unik människa. Som besitter ett hjärta med rum för dina kära. Med ett kroppsspråk ingen annan kan efterlikna, ett skratt som låter helt unikt, och en själ som är så så mycket mer än vad blotta ögat kan se. Du är du, och det är en himla tur.

Du glömmer inte det va?

Du kanske gillar

18 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  17 augusti, 2013 at 19:20

  Tack ♥ För att att är så klok, det här behövde jag nu ♥

 • Svara
  Malin
  17 augusti, 2013 at 19:20

  Tack ♥ För att att är så klok, det här behövde jag nu ♥

 • Svara
  Maja
  17 augusti, 2013 at 21:10

  Tack Fanny! Dom där orden behövde jag verkligen nu.

 • Svara
  Maja
  17 augusti, 2013 at 21:10

  Tack Fanny! Dom där orden behövde jag verkligen nu.

 • Svara
  Josefine
  17 augusti, 2013 at 22:00

  Blir lika träffad varje gång jag kikar in här. Det är som mitt inre elr hjärta elr själ elr vad de nu är, känner på sig att jag behöver en extra knuff, en extra klapp på axeln elr bara grym läsning. Där, nu, ikv, träffade du mig igen. Tack! Tack för att du skriver så bra och ärligt och underbart sant.
  Grym är du!

 • Svara
  Josefine
  17 augusti, 2013 at 22:00

  Blir lika träffad varje gång jag kikar in här. Det är som mitt inre elr hjärta elr själ elr vad de nu är, känner på sig att jag behöver en extra knuff, en extra klapp på axeln elr bara grym läsning. Där, nu, ikv, träffade du mig igen. Tack! Tack för att du skriver så bra och ärligt och underbart sant.
  Grym är du!

 • Svara
  vickan
  17 augusti, 2013 at 22:17

  borde inte glömma det men gör det alldeles för ofta ändå. kloka ord

 • Svara
  vickan
  17 augusti, 2013 at 22:17

  borde inte glömma det men gör det alldeles för ofta ändå. kloka ord

 • Svara
  Alma
  18 augusti, 2013 at 07:11

  Tack Fanny! Klockrent, precis som resten av det du skriver.

 • Svara
  Alma
  18 augusti, 2013 at 07:11

  Tack Fanny! Klockrent, precis som resten av det du skriver.

 • Svara
  Madde
  18 augusti, 2013 at 09:50

  Tack du fina fina Fanny för att du delar med dig av dina kloka ord och tankar.. Alla dina underbara recept och all den inspiration du skänker, Tack!

 • Svara
  Madde
  18 augusti, 2013 at 09:50

  Tack du fina fina Fanny för att du delar med dig av dina kloka ord och tankar.. Alla dina underbara recept och all den inspiration du skänker, Tack!

 • Svara
  Anna
  18 augusti, 2013 at 16:31

  Viktigare ord kunde jag inte behöva just nu!! Inne i ett nytt jobb och all fokos ligger på det och känns som att vid minsta lilla misslyckande så rasar världen ungefär (ja, höga krav på mig själv). Men jag ÄR ju faktiskt inte bara mitt jobb även om det är viktigt för mig, som mina nära och kära försöker intala mig.

  Tack, ska jobba på detta! 🙂

 • Svara
  Anna
  18 augusti, 2013 at 16:31

  Viktigare ord kunde jag inte behöva just nu!! Inne i ett nytt jobb och all fokos ligger på det och känns som att vid minsta lilla misslyckande så rasar världen ungefär (ja, höga krav på mig själv). Men jag ÄR ju faktiskt inte bara mitt jobb även om det är viktigt för mig, som mina nära och kära försöker intala mig.

  Tack, ska jobba på detta! 🙂

 • Svara
  Millan
  20 augusti, 2013 at 08:00

  Du är så klok och bra!

 • Svara
  Millan
  20 augusti, 2013 at 08:00

  Du är så klok och bra!

 • Svara
  Belinda
  22 augusti, 2013 at 18:55

  Tack tack tack tack! Precis vad jag behövde läsa!

 • Svara
  Belinda
  22 augusti, 2013 at 18:55

  Tack tack tack tack! Precis vad jag behövde läsa!

Lämna ett svar