Inspiration och pepp Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recensioner Recept Vardagsuppdatering

Ett tu tre – middag redo!

Snabba middagar hör till vardagskraven hos många, och där platsar denna rätt verkligen in! Vill knappt kalla det ”rätt” eller ”recept” haha, så enkelt var det att slänga ihop gårdagens middag. Men gott var det likväl, så självklart vill jag dela med mig!
hallonlax2

På ett par laxfiléer bredde jag Bara Bär Hallon (dvs typ mosade hallon, bara) som jag smaksatt med lite lantbuljong och färsk, hackad basilika. In i ugnen sisådär en kvart och färdigt!hallonlax1Så väldigt enkelt – så himla gott! Både jag och mannen skrapade tallrikarna rena. Hallon+basilika är en storfavorit hos mig sedan tidigare, men tydligen är lax det perfekta proteinet att para ihop superkombon med 🙂 mmmmm…hallonlax3

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  frida
  9 februari, 2014 at 13:55

  Vilken kul idé! 🙂 Måste testa

 • Svara
  frida
  9 februari, 2014 at 13:55

  Vilken kul idé! 🙂 Måste testa

Lämna ett svar