Fannys Favvo Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

små saker som förgyller lite extra

Idag spontanköpte jag vad jag tror kan bli min nya favorit-”inredningspryl” i köket : en alldeles bedårande och söt liten minibyrå med lådor i trä och metall. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska fylla lådorna med, men jag blev blixförälskad när jag såg den på panduro och kände att DEN bara måste-med-mig-hem. Så så blev det, och den gör sig så himla bra i mitt söt-gamla kök som går i vitt med slitna inslag lite här och var.

koksfint

De söta små lådorna som är laserade i olika nyanser pryds med fina handtag, och hörnen är härligt rostiga. Details alltså – love’m!

koksfint3

Det är lustigt hur en så simpel sak kan göra en så glad. Men jag har hittat nya skäl att gå in i köket säkert tjugo gånger sedan jag kom hem, bara för att liksom få betrakta och le lite förtjust åt det nya tillskottet.

koksfint2

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  N
  13 november, 2014 at 08:00

  Hej Fanny! 🙂
  Jag läste i ett inlägg att du hade haft bmi 17,5 som lägst. Jag måste bara fråga om det stämmer? Den Fanny som var på bilderna såg så otroligt mager ut att jag trodde du låg omkring bmi 14-15. Jag har själv kommit upp i bmi 17,5 och visst ser jag lite spinkig ut i spegeln, men absolut inte lika tunn som tjejen på dina bilder. Jag vet att bmi är ett dåligt mått, eftersom det inte tar hänsyn till så många andra faktorer. Men jag skulle ändå gärna vilja veta om det verkligen ska stå 17,5?

 • Svara
  Peasyeasy
  13 november, 2014 at 17:30

  Oj vilken söt låda! Vad kostade den? 🙂

Lämna ett svar