inspirationstories Träning

BLOGGFOTO – Vad undrar du?

Nu är det bara dryga fem veckor kvar till årets upplaga av Blogger Boot Camp, och som jag nämnt tidigare kommer jag vara på plats för att snacka lite bloggfoto med de som anmält sig till min föreläsning. Ja och så ser jag fram emot att ägna en hel dag åt allt det där fina som BBC alltid innebär – träning, kramkalas och en allmänt himla trevlig stund, såklart!

Idag skulle jag vilja jag be er om en liten tjänst. Jag skulle nämligen jättegärna höra vad NI önskar mig ta upp under min föreläsning. Vad undrar du? Vad skulle du gärna få lite enkla tips om? Vad tycker du är trixigt när det kommer till bloggfoto? Självklart har jag själv flera punkter jag tänker att jag ska ta upp, men det är ju för er jag föreläser, det är era önskemål och frågor jag hoppas kunna möta och besvara.

Så har du en liten stund över får du jättegärna skriva några ord här i kommentarsältet! Tack på förhand, och så hoppas jag vi ses den 12e mars i KTH-hallen för en dag fylld av träningsglädje och inspiration! (har du inte anmält dig än kan du göra det här)

Jag-deltar-på-bbc161

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Karin Fitness & Hälsa
    6 februari, 2016 at 21:04

    Jag skulle vilja veta hur du redigerar dina foton. Och så kan det vara kul att veta hur många foton du brukar ta under en session, dvs när du fotar en kaka till exempel. Hur gör du när du väljer ut vilka bilder du ska använda – brukar du behöva välja bort några som du egentligen är nöjd med?

Lämna ett svar