lifestories Okategorierat

En födelsedag

I tisdags fyllde jag 24 år. Med andra ord en rätt ospeciell ålder och inget jag kände för att fira så värst. Istället packade jag väskan och körde mot Trosa, för att i gott sällskap spendera ett par timmar på det superfina gymmet Skrotnissarna.

bday4

Efter att ha lekt klart bland stänger och vikter inhandlades diverse gott till kvällen – kvällen som blev en sådan där fantastiskt fin och varm augustikväll då vi kunde sitta kvar ute på altanen i flera timmar efter att middagen var avslutad.

bday1 bday2

Födelsedagen avslutades sedan med glass framför en disneyfilm, och vips så hade jag haft en hel dag bestående av enbart finsaker! Så ja, det blev visst en himla bra födelsedag ändå, från början till slut. Såhär borde en alltid fira födelsedag, tycker jag.

bday3

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar