Inspiration och pepp lifestories Okategorierat Vardagsuppdatering

Dags att nominera till Guldhjärtat 2016

När jag förra hösten fick veta att jag nominerats till Fitnessfestivalens Guldhjärtat, både som ”Årets förebild” och ”Årets hemsida/blogg”, blev jag så otroligt… rörd. Fantastiskt glad blev jag givetvis också, men mest blev jag rörd. Varm i hjärtat. Tacksam. Ni vet, de där allra finaste känslorna, svåra att sätta ord på.

Jag vill verkligen att ni ska veta att det betyder väldigt mycket för mig, allt ni gör. Att ni läser här, att ni följer mig i olika sociala medier, att ni tar er tid att kommentera, gilla och ge feedback. Ibland känns det nämligen rätt ensamt, det jag gör. Visst, jag kan se statistik och siffror, och jag blir alltid lika glad när något jag delat med mig av uppskattas. Men ibland är det rätt ensamt ändå, och ibland måste jag påminna mig själv om varför jag valde det här från början – varför jag valde att göra min blogg och mina recept och mina tankar om träning och hälsa i stort, till mitt jobb. Jag gör det för att jag tror på det jag gör. Jag tror på att hälsa är så mycket mer än vad en tränar eller hur en äter. Jag tror på tala om både fin- och fulkänslor. Jag tror på det jag gör och jag vill väldigt gärna fortsätta göra det länge till.

Nu är det snart dags igen – 25-27 november arrangeras Fitnessfestivalen 2016, och precis som tidigare år uppmuntrar jag alla att nominera sina favoriter till Guldhjärtat. Själv håller jag på och finslipar motiveringarna till de nomineringar jag tänkte skicka in ikväll. För det finns så många duktiga, inspirerande människor som förtjänar att bli uppmärksammade för vad de gör, vars hjärta av guld verkligen förtjänar att bli uppmärksammade.

gh2016nominering

Årets Gruppträningsinstruktör
Personen ska vara motiverande, kunnig och ha det där lilla extra. Fulla klasser, egna idéer, god teknik, utbildning och förmåga att få kunder att stanna är ett måste. Personen ska sammanknippas med ord som inspiration, engagemang och innovativ. Och helst nå en stor målgrupp även utanför klubbens väggar.

Årets PT
En vinnande Personlig Tränare ska vara drivande, välutbildad och ha förmåga att både träna den lilla individen och den stora mästaren. Vidare måste personen ifråga ha goda sociala egenskaper, samt gärna stå ut i mängden avseende både metodik och träningstaktik. Hög synlighet i social medier och printmedia är ett plus, då synlighet bygger vår träningsbransch både kort- och långsiktigt.

Årets Social Media Influencer (hemsida / blogg / facebook / podcast / instagram)
Ska påverka, beröra och andas träning, samtidigt som den inte får bli en skolbok. Egna åsikter skall komma fram, men får inte blandas ihop med fakta på ett sätt som kan missuppfattas. Regelbundna uppdateringar, rörligt material och hög motivationsfaktor premieras.

Årets Klubb/Gym
Anläggningen ska i första hand vara innovativ. Dessutom stå ut och våga ta egna grepp. Ordet trendsättande är ett plus, samtidigt som det måste finnas ”Business as usual” för att överleva. Här tas dock inte lönsamhet eller omsättning upp som grundkriterium, då en banbrytare ofta får ta den största kostnaden för utveckling.

Årets förebild
En person, eller grupp, som påverka många och står för en sund livsstil med samtidigt sunt livsperspektiv. Personen/gruppen ska vara en förebild även utanför träningslokalen och vara innovativ, driven samt inneha stora kunskaper inom sitt gebit.

Du kan nominera dina favoriter fram till söndagen den 2 oktober klockan 24.00 och du gör det HÄR

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar