Okategorierat Vardagsuppdatering

Nyhet från Barebells – proteinbars i tre goda smaker

barsss

Vissa hemlisar är svårare att hålla än andra. Jag fick äran att plåta Barebells nya proteinbars inför dagens lansering, och med det jobbet följde givetvis både en och två provsmakningar. Att sedan efter genomförd fotografering, inklusive tillhörande provsmakningar, hålla tyst om den här himla goda nyheten i flera veckor… det var en svår hemlis.

Meeen jag höll den, och idag kan jag äntligen både visa er lite bilder och berätta att jag har en ny favoritbar! Eller tre nya favoritbars, närmare bestämt.

bars4bars1fannybars2

Barebells proteinbar släpps i de här tre smarriga smakerna;

 • Caramel Cashew
 • Cookies & Cream
 • Coconut Choco

Förutom att de alla innehåller 20g protein (på under 200kcal) så är konsistensen GRYM, och jag är lite extra förtjust i ”krispet” i dem.

kokoschoklad

Coconut Choco är som en blandning av candybar-klassikerna Bounty och Milky Way. Det vill säga en mjuk, ”mjölkig” bar med mycket kokossmak, täckt av ljus choklad.

Att kombon kola+cashew+choklad skulle bli en succé i proteinbar-form förstod jag givetvis direkt jag hörde namnet. Tre av mina absoluta favoritgrejer i en och samma bar!

cashewkola

Oavsett vilken produkten är, tycker jag alltid att smaken Cookies & Cream är lite risky, för av någon orsak kan just den smaken verkligen bli allt från en superhit till en totalflopp. Jag har genom åren slängt mycket grejer som ”ska” smaka C&C, som kort och gott varit oätliga. Så här var jag ärligt talat lite skeptisk inför provsmaket. Inställd på att inte gilla. Men tjii fick jag, den var nämligen supergod!

bars2st

Alla tre smaker finns nu att klicka hem i lådor om 12 bars från Tyngres hemsida; caramel cashew // coconut-choco // cookies & cream

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Sara
  16 september, 2016 at 09:15

  Hej! Tack för en super inspirerande blogg, du är bäst! Jag vill rådfråga dig angående det här med proteintillskott osv. Grejen är att jag har ett extremt fysiskt krävande jobb (lyfter bokstavligen några ton på ett arbetspass) vilket självklart leder till att jag gör av med väldigt mycket energi. Vi har uppskattat att vi på jobbet förbränner minst 3000 kalorier på en dag, något jag har svårt att kompensera för genom vanlig mat. Problematiken ligger i att jag sedan några år tillbaka verkligen försökt bygga muskler, vilket som du kan förstå är väldigt svårt när man förbränner så mycket energi. Nu till min fråga; jag har funderat på att börja använda kreatin för att hjälpa med muskelbyggandet, vad är din åsikt om kreatin? Just nu kör jag med aminosyror vilket är bra för energin osv, men jag behöver ännu mer hjälp med byggandet. Har du ngt annat tips på tillskott som kan vara bra? Tacksam för svar!

 • Svara
  SANNA
  26 september, 2016 at 07:36

  Heej. Är det tillsatt socker i dessa barer?:) ser super goda ut!!

Lämna ett svar