Livet

Midsommar (och lite kort om rådande bloggstrul)

Först några tråkiga rader:
Tyvärr verkar det mesta strula på Hälsa & Fitness server just nu, och jag får tyvärr inte tillgång till min blogg ”enskilt” och kan således inte påverka så mycket när det gäller ”fixandet” av saker. Det gör mig galen, ska jag erkänna, och blogglusten är nere på cirka noll när hela layouten (och funktionerna med den) har mer eller mindre kollapsat.

Jag är alltså medveten om att det ibland inte ens går att besöka bloggen, någon mailade mig också och sa att de hamnade på en helt annan hemsida (!?) när de försökte kika in här. Jag vet att mitt receptindex inte funkar, och att de flesta bilder i inläggen försvinner. Detta ber jag så hemskt mycket om ursäkt för och tycker givetvis själv är supertrist. Om det inte fixas snarast löser jag det själv på annat håll, för såhär varken kan eller vill jag blogga.


Så, med det sagt – hur vad er midsommar? Själv har jag varit otroligt dålig på att fira midsommar ”sådär som en ska”. De senaste 7-8 åren har midsommarafton på sin höjd inneburit att jag ätit en god middag med fina vänner, långt ifrån blomsterkransar och sillunch. Men det tog jag liksom lite igen nu i år, då det blev ett väldigt ”klassiskt midsommarfirande”.

Sådär som en ser på film, ni vet? Svensk skärgård och båtturer, strålande sol och sillunch, lek och dans kring midsommarstång – ja, helt enkelt precis sådär som en föreställer sig när en tänker på midsommar. Och det var hur härligt som helst! Här kommer några bilder från dagen:


Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar