Vardagsuppdatering

en lördag med omvändning

Denna lördag har varit småseg, egentligen känns det inte att den varit alls faktiskt. Efter tre ynka timmars sömn var det uppstigning som gällde för då tyckte lille mr att det var tid för frukost. När store mr äntligen vaknade fram emot elva kunde jag somna om och vid ett började sedan dagen på riktigt.

 

Med ”på riktigt” menar jag dessvärre att magen kunde sätta igång sitt kramp-race. Satan vad den inte vill sig just nu alltså. Efter frukost känner jag inget, mår jättebra och blir superglad, får typ hopp igen, haha. Sen brukar vi träna, och sedan direkt efter det äta lunch. Sen, pangboom smärta-deluxe. Jag gråter en skvätt, kvider i fosterställning och efter några timmar går smärtan bort, magen är då ”bara” extremt uppblåst och ”bubblig” liksom. Middag och kvällsmål klarar den fint. Så det har inte med intag att göra, utan… ja jag vet inte, hade jag vetat vad det här var hade jag ju gjort något åt det, så att säga 😉 får hoppas läkarna ser något på alla de prover som tagits. Och att det går att göra något åt, då.

Men sen, i alla fall, efter min powernap, åt jag en försiktig lunch medan herrarna ritade och höll mig sällskap. Aj sa magen. Två timmar senare kunde jag äntligen masa mig över till en god vän som fyller 20 år på måndag och hade lite fika. Att hon är utbildad kock och hade gjort världens finaste smörgåstårtor och diverse annan frestande mat som jag pga magen inte kunde äta av sved i mitt lilla mat-älskar-hjärta, det ska jag ju erkänna.. efter ytterligare två timmar var magen lite gladare, och jag kunde köra ett pass på gymmet ändå. Wiiho det gjorde min dag, och magen mådde bara bättre efter lite rörelse! (inte så otippat, nä)

Nu ska jag vänta på att mr och mr. junior kommer hem från sina lördagsäventyr så att jag får gosa lite med dem också. Se där, det blev ju en riktigt bra lördag ändå, det här! Hoppas ni också haft en fin start på helgen 🙂

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar