Kost Okategoriserade Vardagsuppdatering

en söndag i föda

Det blir inte alltid optimalt. Men så länge man inte blir stressad eller mår dåligt över det – vad gör det väl då? Idag vaknade jag sent hemma hos min mor efter en trevlig middag igår, och allting blev som lite förskjutet. Men det är ju söndag, man ska sova länge och göra mest ingenting. Under dagen kom mina magkrämper tillbaka och jag kunde inte äta stora portioner utan det blev småätande och soffliggande, vilket kändes helt okej ändå 🙂

12.30 : 2 kokta ägg och en kopp kaffe
13.30 : Celsius innan träning
15.30 : Proteinshake efter träning
16.30 : kyckling– och vitkålswok med soya och wasabi, 1 ägg och lite keso + 1/2 burk kvarg som stod öppen i kylen
19.30 : 1 burk kvarg med kanel
21.00 : lite ostar och 1 bit chokladkaka

Kanske kunde varit utan sistnämnda snacks det bjöds på hos mamma som jag hälsade på ikväll igen.. men men, efter 25 pass på 25 dagar kan nog min kropp vara tacksam för lite kolhydrater och extra energi! Och den är fasligt god. Socker, mörk choklad, smör, honung och ägg. Kladdig, chokladig och mäktig. En perfekt chokladkaka, skulle jag vilja kalla det.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar