Inspiration och pepp Kost Recept

världens kanske bästa länk

Jag har hittat min nya mat-bibel. Min recept- och matfotografi-bank. Åh jösses vad jag har dregglat framför skärmen till dessa bilder, så himla vackra. Och de förställer allihop sådär löjligt hälsosamma maträtter, snacks och bakverk. Blir så inspirerad av människor som är såhär påhittiga – eller vad säger ni om pumpa- och pecannötsmuffins till kaffet, kolhydratsfri sushi på fredagkväll, eller kanske en morotskaks-smoothie till frukost? Ja, jag har i alla fall ungefär hundrafemtioelva nya recept jag vill prova…

Helt ärligt så vill jag nästan inte dela med mig av denna länk – bra tycker jag att den är! He he, nej då, här har ni den, hemsidan full av inspiration, matglädje och söta kickar utan socker! Det är Paleo som gäller, såklart.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar