Kost Vardagsuppdatering

färgsprakande middag

Jodå! Jag lever fortfarande, även om jag inte varit aktiv här eller ”på nätet” över huvudtaget i helgen. Inget speciellt har gjorts egentligen, utan det har varit små utflykter, fina middagar och allmänt slappande, sådär som en helg väl kanske ska vara! 😉 vilodag från all form av träning igår så dagens gympass satt fint, och efter det en middag på teriyaki-kyckling och blomkåls- och rödbetsris. Som förutom att det var himla gott var väldigt vackert också!Om en vecka sitter jag förmodligen helt slut i skallen efter en intensiv inledning på utbildningen… för nästa fredag beger jag mig mot huvudstaden för att börja plugga till Personlig Tränare – åh vad jag ser fram emot det!! Är glad, nervös, pirrig, orolig, förväntansfull och kanske lite rädd, allt i en enda röra. Men det kommer bli bra, det här, det är ju vad jag älskar, vad jag vill göra – och nu har jag chansen. Är så oändligt tacksam och glad för den här möjligheten! 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar