Kost Recept Vardagsuppdatering

att göra mycket av det lilla

När man inte har massa med pengar till övers blir man bra på att göra mycket av lite, sätta smak på tråkigheter och inte allt för sällan blir det dessutom succé. Som idag, då jag tog rester från rödbets- och blomkålsriset från igår och gjorde biffar med citron, rödlök och vitlök. Tanken var att göra detsamma med curry-blomkålsriset från i förrgår, men de ville som inte riktigt hålla ihop så till slut gav jag upp och rörde ihop allt i pannan till någon form av curryrisotto. Till detta teriyakikryddad kyckling och en avocadoröra med kvarg, persilla, vitlök och salt. Sanslöst gott, bra näringsvärden och perfekt mättnadskänsla vid avslutad måltid. Score! 

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Elin
    17 april, 2012 at 12:31

    Hej vännen! Älskar den här bloggen, du är så himla duktig och jag blir grymt inspirerad. Kan inte du göra ett inlägg där du typ tipsar om vad du brukar äta ist för en massa kolhydrater? Vad det är för proteiner och bra fetter du byter ut det mot liksom? Jag tycker nämligen att det är så himla svårt att komma på nya saker utan att det blir ensidigt. 🙂

    Puss! Vi hörs snart om den där filmkvällen?!

Lämna ett svar