Vardagsuppdatering

ahaa jag har muskler, där också!

Får ni träningsverk? Det är för övrigt lite utav en myt att det vore ett bevis på att man tagit i extra mycket – för alla får inte träningsverk. Man vet inte riktigt varför vissa inte får det, även när de ”borde”, men så är det i alla fall. Ja, so you know, eller nåt.

I aalllaaa faaaalllll, jag tillhör i alla fall de där som verkligen känner när jag tagit i lite extra. Så efter gårdagens ryggpass har jag idag gått som en jag-vet-inte-vad, känt av ungefär alla mina mini-muskler jag inte visste att jag hade. Hela dagen har med andra ord varit en enda aha-uppevelse då jag upptäckt nya muskler som ömar rejält efter igår. Underbar känsla men det gick ändå finfint ihop med dagens planerade ben-pass, som i sin tur lär göra sig påmint imorgon då jag testade en hel del nytt idag också… härligt!Efter dagens pass tog jag tag i lite jobb, i form av bildredigering, och sedan har jag härjat i köket en del.. finfredag i form av lasagne med grekiska smaker (yes, recept senare) och en stoor fruktig sallad till, i vanlig ordning 🙂 nu blir det slapp i soffan med lite gottgott!

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  sanna
  14 juli, 2012 at 17:53

  wow, fanny! du är så sjukt inspirerande..

  hur tungt lyfter du i ”deadlyft”? och vad är din vikt? bryr mig inte om vad du väger tycker bara det är kul att se hur tungt du kan lyfta i jämförelse med vad du väger. jag väger ca 65 och kan deadlifta 80 kg. tror det skuööe gå med 90 också, men det är 80 jag gjort hitintills:) massa kramar från sanna

  • Svara
   roethlisberger
   15 juli, 2012 at 07:33

   Tack fina (har koll på dig på instagram!)
   Om du menar att släppa ner stången hela vägen i golvet och ”ladda om” så gör jag alltid så. En i taget, liksom. Jag har inte provat maxa utan har kört med 60 kilo de två (..) gånger jag kört marklyft 🙂 jag vet faktiskt inte riktigt vad jag väger, men sist jag kika var det 56-57 nånstans 🙂 grymt jobb tjejen 😀 kramar!

 • Svara
  sanna
  14 juli, 2012 at 17:53

  wow, fanny! du är så sjukt inspirerande..

  hur tungt lyfter du i ”deadlyft”? och vad är din vikt? bryr mig inte om vad du väger tycker bara det är kul att se hur tungt du kan lyfta i jämförelse med vad du väger. jag väger ca 65 och kan deadlifta 80 kg. tror det skuööe gå med 90 också, men det är 80 jag gjort hitintills:) massa kramar från sanna

  • Svara
   roethlisberger
   15 juli, 2012 at 07:33

   Tack fina (har koll på dig på instagram!)
   Om du menar att släppa ner stången hela vägen i golvet och ”ladda om” så gör jag alltid så. En i taget, liksom. Jag har inte provat maxa utan har kört med 60 kilo de två (..) gånger jag kört marklyft 🙂 jag vet faktiskt inte riktigt vad jag väger, men sist jag kika var det 56-57 nånstans 🙂 grymt jobb tjejen 😀 kramar!

 • Svara
  sanna
  14 juli, 2012 at 17:54

  BTW, följ mig på Instagram: sannaissanna

 • Svara
  sanna
  14 juli, 2012 at 17:54

  BTW, följ mig på Instagram: sannaissanna

Lämna ett svar