Kost Träning Vardagsuppdatering

lunch: curry- och kokoskyckling

Dagens lunch fixades snabbt efter ett fint bröst- och bicepspass på gymmet.

Det blev curry- och kokospanerad kyckling med tsatsiki och matig sallad med babyspenat, gurka, tomat, avocado och fetaost. Det må låta som en knasig kombo med curry, kokos och tsatsiki – men åh så gott det var! Vi slängde i oss våra portioner snabbare än snabbast och var mycket nöjda 🙂

Nu blir det plugg för min del medan Mr går till jobbet, ska bli spännande att se ifall något satt sig efter helgens 20 timmars föreläsning.. hehe, hoppas det! Om en månad exakt tentar jag av steg ett och klarar jag det har jag tagit mig halvvägs mot att bli färdig PT… Wiiie 😀

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Moa
  25 april, 2012 at 15:09

  mums! låter asgott!

  • Svara
   roethlisberger
   25 april, 2012 at 18:07

   det var det verkligen 🙂 testa testa!

Lämna ett svar