Vardagsuppdatering

aprils sista helg

Den här helgen har jag tagit mig ut i skogen för löpturer både lördag och söndag – wooo jag är löjligt imponerad av mig själv! Främst då jag sprang själv båda gångerna, har väl som lite gett upp det där med att få med mig någon.. 😉 eller själv och själv, hundis var med, en tur igårkväll i den sista kvällssolen, och en runda på förmiddagen idag medan Mr sov ut. Riktigt härligt, jag börjar fatta grejen med att springa nu (kan inte fatta att jag faktiskt skriver detta..)!

Bröst och biceps stod på schemat för dagens gympass, och också det gick alldeles strålande. Igår besökte jag inte gymmet alls utan körde hemma + att jag ålade runt lite i gräset bland årets första söta små blommor och försökte få hunden min på bild. Och så har vi gosat i sängen, ätit massa god mat (ny favorit idag: aubergine- och fetaost-röra, perfekt till grillat i sommar! Skriver recept senare, lovar) och bara… tagit det lugnt. Det psykiska måendet har varit sämre, så jag försöker kurera mig själv lite med att ligga i sängen och låta tankarna komma, ta lite plats – för att sedan förhoppningsvis försvinna. Nästa helg börjar skolan igen och jag ju bara måste vara på plats, 100% närvaro annars ryker licensen.. baaara å kämpa!
ps; jag tar en del bilder med instagram, och heter roethlisbergerphoto där för er som vill följa 🙂

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar