Vardagsuppdatering

att göra det för sig själv

Jag trodde idag skulle bli en jobbig dag. Men jag var tydligen färdig-gråten sedan gårdagens plötsliga omställning, och trots magsmärtor, hjärtesorg och en aning ilska sa jag till mig själv, artigt men bestämt, att nej Fanny, det här är ditt liv, du kan bli och göra precis vad du vill och tröskeln ligger framför dina fötter – bara masa dig över nu! Så jag torkade de sista tårarna, packade väskan och efter ett gympass var jag redo att åka mot huvudstaden igen. Nu för inte mindre än nio dagars utbildning. Nio dagar fullproppade av anatomi– och fysiologiföreläsningar, näringslära och praktik i gymmet. Jag kommer vara död nästa söndag – men då är jag det för att jag gör det här för min skull och det är mitt liv jag nu börjar bygga på riktigt.

Lunchen mitt i all packning blev tonfisk-röraspenatbädd, med tillhörade efterrätt i form av kesokvarg, torkade blåbär, gojibär, granatäpplen, kokos, olika nötter och kanel. För det är jag värd. Sedan släpade jag väskan, mig själv och det sviktande humöret mot Stockholm, hem till min fina kusin som jag får sova hos nu över helgen. Gick till Hemköp (mest för att jag älskar att bara mingla i ”nya” mataffärer) och köpte lite proviant till veckan. Hittade också det ekologiska jordnötssmöret jag utan framgång letat efter på hemmaplan, med 99 % jordnötter och lite salt. Ska bli väldigt intressant att experimentera med, både i matlagning och nytte-gotte-snickeriet 😉 återkommer med recept och jag lyckas få till något, har idéer om allt från smoothies, till ”bollar” till mariander till kalla såser… mmmm åh detta gjorde mig genast gladare! 😀 så, nu har jag intagit en finfin middag och ska slänga mig i soffan framför en film med kusinen och ladda inför imorgon, för då jävlar börjar det på riktigt!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Asa
    5 maj, 2012 at 06:12

    Fina Fanny! Jag onskar att jag va hemma och gav dig en fet kram just nu!

Lämna ett svar