Efterrätt och gotte Fannys Favvo GLASS Inspiration och pepp Kost Lunch/Middag Mellis & Kvällis Recept Uncategorized Vardagsuppdatering

Mina bästa glassrecept

Det önskades ett inlägg med mina bästa glass-recept och det tyckte jag var en alldeles förträfflig idé, såklart!

Jag älskar glass. Som i hade det varit möjligt hade jag gift mig med- och flyttat till en öde ö med glass. Om vi säger såhär; det finns ett skäl till att jag ens kommer på tanken att göra glass på saker som gröna ärtor och kikärtor.. För om det finns minsta lilla möjlighet att äta glass till både frukost, lunch och middag och samtidigt få i sig grejer kroppen faktiskt mår bra av, ja då är jag den första som ropar hurra!

Gott som gör gott är det bästa jag vet, och recepten här nedan är typiska exempel på just precis det.

glassrecept1

ÅTTA HÄRLIGA GLASSRECEPT:

glassrecept2

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  8 juli, 2015 at 14:30

  Jösses, vad massa inspiration…!! 🙂

 • Svara
  Rund är också en form!
  8 juli, 2015 at 14:30

  Jösses, vad massa inspiration…!! 🙂

 • Svara
  My
  9 juli, 2015 at 15:45

  Åh den här lilla recept samlingen var precis vad jag önskat mig! Har en glassmaskin nu men inte vetat vad jag velat göra så tack för inspirationen! Du är grym!

 • Svara
  My
  9 juli, 2015 at 15:45

  Åh den här lilla recept samlingen var precis vad jag önskat mig! Har en glassmaskin nu men inte vetat vad jag velat göra så tack för inspirationen! Du är grym!

 • Svara
  sandraemelie
  10 juli, 2015 at 08:59

  Jag provade din proteinglass tillsammans med min glassmaskin igår kväll. Jättegod! Dock gjorde jag liiite tillägg; en äggula och xantan gum + vaniljpulver och lite toffee-arom. SUCCÈ! Så tack igen Fanny för fantastisk inspiration. Ska testa några av dina andra glassar med. Så kul med glassmaskin ju!

 • Svara
  sandraemelie
  10 juli, 2015 at 08:59

  Jag provade din proteinglass tillsammans med min glassmaskin igår kväll. Jättegod! Dock gjorde jag liiite tillägg; en äggula och xantan gum + vaniljpulver och lite toffee-arom. SUCCÈ! Så tack igen Fanny för fantastisk inspiration. Ska testa några av dina andra glassar med. Så kul med glassmaskin ju!

Lämna ett svar