Kost Vardagsuppdatering

blåbärsfrukost

Innan jag springer till bussen mot gymmet slänger jag upp en bild på dagens finfrukost. Jag gillar att duka fint och lyxa till det – alla dagar! Börjar dagen bra är oddsen för fortsatt fin dag betydligt större… så, idag blev vanilj-kesokvargens topping ett gäng frysta blåbär och hackad kokos från nöten jag opererade igårkväll. Mums!

Nej nu hinner jag inte skriva mer, dagen ska spenderas på bibblan med några hundra sidor anatomi, fysiologi och näringslära :)))) lär bli lika kul som det låter! Jag motiverar mig med att ikväll göra godaste fredagsgottet, hehe. Ha en trevlig fredag hörrni!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    jossan
    12 maj, 2012 at 13:00

    Jag älskar verkligen blåbär! Om jag hade råd skulle jag äta ett paket färska blåbä varenda dag i mitt liv.
    <3

Lämna ett svar