Kost Vardagsuppdatering

foto, favorittopping och frukostkärlek

Jag kanske borde starta en frukostblogg istället…? 😉 det är mest sådana bilder jag levererar i alla fall! Frukost är lätt bästa målet på dagen, och om man lägger några minuter på att fixa den fint så blir det dessutom ofta väldigt bildsköna godsaker jag börjar dagen med. Därav lite mycket bilder på kesokvarg med olika toppingar senaste kanske… 😉

För ja… också idag var frukosten dagens höjdpunkt. Vaniljkesokvarg (såklart) med riven kokos, torkade gojibär, frusna blåbär, färsk passionsfrukt och på toppen av detta kokosflakes. Ny favoritkombo, helt klart! Passionsfrukt och kokos är bara sååå gott ihop!Efter en lugn och skön frukost vart det ett besök gymmet för lite bröst & biceps. Sen hem och äta, duscha, packa om och sticka iväg igen, mot en fotografering (som ni kanske noterat gillar jag förutom träning och mat också att fotografera (därav alla bilder) och frilansar lite som fotograf) som jag kom hem ifrån först till kvällen. Då låg köttet på grillen och jag kunde bara slå mig ner och bli serverad lördagsmiddag – himla fint!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Rebecka
    12 maj, 2012 at 21:17

    Men shit vad gott det ser ut! 🙂
    Blir riktigt sugen på en sådär god frukost nu..

Lämna ett svar