Träning Vardagsuppdatering

fläderblom och citron

Sådärja, lämning på dagis följt av ett förmiddagspass på gymmet för mig och Mr, och när han sedan gick till jobbet tog jag mig hem och laddade om inför en planerad springtur med en vän. Drack några glas av Fun Lights säsongs-smak fläder/citron (som är kalasgod, smaka smaka) och väntade in vännen. Vi beslöt oss för att ta en rask långpromme istället för att kunna prata igen lite då vi inte setts på länge, vilket resulterade i en runda på nästan 8 kilometer. Nu är benen skönt trötta, armarna döda efter morgonens grymma gympass och huvudet rätt uppe i varv – mycket som ska organiseras och fixas innan kursstarten nästa helg! Så, jag häller upp ett nytt glas saft, slår upp häftet med plugg och sätter på lite härlig musik i bakgrunden. Ha en fin lill-lördag! 🙂Tummen upp för fläder och citron som ger härliga sommarvibbar en gråregnig dag som denna..

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Johanna
    14 april, 2012 at 17:48

    Åh fläder är verkligen min favvosmak på saft. Måste. Köpa!

Lämna ett svar