Inspiration och pepp Kost Tankar om ting Vardagsuppdatering

sista att göra innan läggdags: äta.

”Det du äter idag tränar du på imorgon”
– ett gäng ord som satte sig efter utbildningshelgen i Stockholm.

Och det är så sant. Många tror att det är hemskt fel att äta på kvällen, att kroppen typ inte kan hantera föda på natten och omvandlar allt till flera kilos fettvävnad som aaaldrig försvinner. Vilket över huvudtaget är ett rätt lustigt resonemang när det kommer till ”ätardagar” ; många tror att de faktiskt går upp efter en dags ”dåligt” ätande. Men nej. Så fantastisk är inte kroppen, att den kan omvandla din pizza till en extra valk på magen över en natt. Det hade ju varit något! Så när man vill gå ner i vikt skippar man ett mål så tar kroppen av gäddhänget och bränner det istället – klart! Nu är vi smala och fina! Inte riktigt va… sunt förnuft mina vänner, det är vad vi ibland missar att använda oss av..

Jag avslutar ALLA mina dagar med att stoppa något i munnen. Alltså verkligen, sitter typ på sängkanten och ba moffmoffschmoffschmoff… he he. Fast faktiskt, kvällsmål är favorit efter frukost! Och när jag som idag vet att imorgon blir en tuff dag, med flera träningspass, många stressiga vändor däremellan på cykel, matlagning och förberedande hit och dit – ja då är jag extra noga med att få i mig något innan läggdags. Det låter kroppen jobba med förbränningen även under natten och jag har fulladdade batterier imorgonbitti, redo för dagens alla utmaningar! Och, givetvis, så tycker jag ju att det är himla gott 😀I brist på passande bilder levererar jag två fjantiga spännisar. Men inlägg blir roligare med bilder och fan, det är ju trevligt att äntligen ha någon antydan av konturer och magrutor att tala om!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  felicia
  15 maj, 2012 at 22:58

  underbar läsning! Folk tänker så galet ibland 🙂

 • Svara
  Zandra
  16 maj, 2012 at 06:25

  Coolt med magrutor! Bra jobbat 🙂

 • Svara
  erika
  16 maj, 2012 at 07:39

  Håller med, kvällsmål är bäst efter frukost såklart! Och du, sjukt snygg mage! 😀

Lämna ett svar