Kost Recept Vardagsuppdatering

vardagslyx

Sitter just i detta nu och mumsar på kvällens lilla gotte (vardagslyx är viktigt!), som består av en gotte-boll (såklart), några päronstavar och söt-salt jordnötsdipp.

Dippen gör du såhär: blanda några matskedar kvarg med en stoor och härlig tesked ekologiskt jordnötssmör, tillsätt lite riven kokos. Klart! Jag toppade min dipp med extra kokos och rostade och saltade melonkärnor. Mums!

 

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Therese
  23 maj, 2012 at 08:11

  Tack tack tack snälla du för all fin inspiration och alla peppande ord! Du har sånna bra värderingar och tankar! Har en del självförtroendeproblem med som jag fortfarande måste jobba med, men att läsa din blogg gör det såå mycket lättare. Provade dina bollar igår också, har testat några recept tidigare men aldrig tyckt om dom riktigt, men dom var helt underbara! Ändrade receptet lite efter vad jag hade hemma, men utan ditt tips hade jag aldrig fått upp ögonen för dom! Tack så otroligt mycket, sluta aldrig med det du gör, jag tror du kommer passa utmärkt som PT!

  Kram Therese

  • Svara
   roethlisberger
   23 maj, 2012 at 14:54

   Vad himla roligt att du finner min blogg inspirerande – då har jag lyckats! 🙂 och om du tror mer på dig själv av att läsa mina ord – fantastiskt! Vad glad jag blir!! FORTSÄTT TRO PÅ DIG SJÄLV, DITT VÄRDE OCH DIN FRAMTID!
   Haha härligt att du gillade bollarna, det fiffiga är ju att bara man har en bas på nötter, kokos och någon-form-av-fryst-bär/frukt så kan man ju variera dem i oändlighet och ändå vara rätt säker på att de alltid blir bra! 😀
   Roligt att höra att du dessutom tror jag har en framtid som PT, detta är min dröm!!
   Kram på dig

 • Svara
  Therese
  23 maj, 2012 at 08:11

  Tack tack tack snälla du för all fin inspiration och alla peppande ord! Du har sånna bra värderingar och tankar! Har en del självförtroendeproblem med som jag fortfarande måste jobba med, men att läsa din blogg gör det såå mycket lättare. Provade dina bollar igår också, har testat några recept tidigare men aldrig tyckt om dom riktigt, men dom var helt underbara! Ändrade receptet lite efter vad jag hade hemma, men utan ditt tips hade jag aldrig fått upp ögonen för dom! Tack så otroligt mycket, sluta aldrig med det du gör, jag tror du kommer passa utmärkt som PT!

  Kram Therese

  • Svara
   roethlisberger
   23 maj, 2012 at 14:54

   Vad himla roligt att du finner min blogg inspirerande – då har jag lyckats! 🙂 och om du tror mer på dig själv av att läsa mina ord – fantastiskt! Vad glad jag blir!! FORTSÄTT TRO PÅ DIG SJÄLV, DITT VÄRDE OCH DIN FRAMTID!
   Haha härligt att du gillade bollarna, det fiffiga är ju att bara man har en bas på nötter, kokos och någon-form-av-fryst-bär/frukt så kan man ju variera dem i oändlighet och ändå vara rätt säker på att de alltid blir bra! 😀
   Roligt att höra att du dessutom tror jag har en framtid som PT, detta är min dröm!!
   Kram på dig

Lämna ett svar