Vardagsuppdatering

fyra instagram och lite mat

Bland annat såhär har de senaste två dagarna sett ut på instagram hos mig (roethlisbergerphoto heter jag, ifall nån vill följa). Jag har mest sprungit mellan cykel och bussar och träning och promenad och möten och gud vet allt.. lunchat på bänkar i all stress har jag också gjort. Och dagens middag var inte fy skam – kokospanerad torsk med len avocadokräm och en kall blomkålssallad med mango, granatäpple, chili och balsamvinäger. Viss mat gör sig dock inte på bild… försökte här med telefon och instagram men nä, hade inte ork att göra någon avancerad uppläggning och ljussättning och rota fram kameran heller så ja. Blev såhär idag! Sen har jag glidit runt i mina ärvda Levis jeans-shorts en del, hur himla skönt som helst och nu är det banne mig inte bara vår – nu är det sommar! 😀

 

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  siri
  24 maj, 2012 at 11:36

  hej! jag undrar om du har någon epostadress som man skulle kunna skicka in frågor till om man vill ställa en fråga som man inte vill ha publicerade här i kommentarsfältet? 🙂

 • Svara
  siri
  24 maj, 2012 at 11:36

  hej! jag undrar om du har någon epostadress som man skulle kunna skicka in frågor till om man vill ställa en fråga som man inte vill ha publicerade här i kommentarsfältet? 🙂

Lämna ett svar