Vardagsuppdatering

en torsdag full av vila, slapp och sol

Idag tog jag mig en vilodag. Inte så mycket för att kroppen kändes vidare trött, eller ens knoppen, utan för att jag ju egentligen vet att det kan vara vettigt med sådana också.. men herrejösses, jag vet inte hur många gånger jag idag ställt mig frågan VAD alla människor som INTE tränar GÖR om dagarna? Jag bygger mitt liv kring träningen – vad som ska tränas; när och var och hur, maten som ska planeras, lagas, packas, intas, sömnen som ska vara tillräcklig och vid rätt tid på dygnet… idag har jag verkligen gått runt som en borttappad höna! Inte haft på mig träningskläder på hela dagen?! Känns knäppt! Haha, kanske var det tankar likt dessa och rastlösheten som fick mig att faktiskt ta ofrivillig vilodag – rätt nyttigt för mig!

Istället har jag suttit på altanen och njutit av vädret, druckit iskaffe och filosoferat om ditten och datten. Druckit somrig smoothie och gått barfota i trädgården (just because I can! lite så). Sen hittade jag en nyligen utgången vispgrädde i kylen som jag tyckte vore synd att slänga bort när den inte var dålig, så jag gjorde en fantastisk glass med mörk choklad, melonkärnor, gojibär och kokos. Perfekt en dag som denna. Blev sugen på att fixa något smidigt mellis också, och laborerade ihop ett gäng kakor. De blev lyckade och recept på dem publicerar jag imorgon 🙂

Nu ska jag få i mig något, varva ner och så småning om somna i tid. Imorgon börjar dagen före sju då jag ska ut och springa innan frukost, ta ut hunden, ta mig till Stockholm för möte, läkartid och på eftermiddagen ta tåget ner till Skåne. Kommer om inte annat somna gott imorgonkväll! 😉 önskar er en fin torsdagskväll!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Vad gör du, själv?
  25 maj, 2012 at 00:30

  Vi jobbar, pluggar, uppfostrar familjer och bidrar till sammhället!

 • Svara
  Vad gör du, själv?
  25 maj, 2012 at 00:30

  Vi jobbar, pluggar, uppfostrar familjer och bidrar till sammhället!

 • Svara
  meimoa
  26 maj, 2012 at 18:54

  härliga Bilder!

 • Svara
  meimoa
  26 maj, 2012 at 18:54

  härliga Bilder!

Lämna ett svar