Vardagsuppdatering

Plock, finmiddag och fitnessfestival med Styrkelabbet

Den här veckan har gått med en rasande fart. Just nu försöker jag få ihop dagarna med jobb, studier, hundarna som jag lägger 3-4 timmar på om dagen, samt att jag gärna får in ett träningspass då och då. Det är mycket, men det går!

Igår fredag var det dags för Styrkelabbets julfest, och för första gången lyckades vi samla alla 7 i gänget för en kväll tillsammans. Vi började hemma hos Philip med plock och champagne;

Sedan rörde vi oss vidare för en hejdundrande middag på La Vecchia Signora. Alla rätter och alla flaskor vin förevigades på bild, det såg Philip till. Som tur var hade han en personlig ljusriktare som bordsgranne.

Strax efter midnatt rundade vi av för kvällen och sa hejdå. Jag, Maja och Nisse tog oss till hotellet där vi ganska omgående slocknade efter en supertrevlig kväll.

Efter några rundor på hotellets frukostbuffé tog jag mig imorse till Älvsjö och fitnessfestivalen. H-e-r-r-e-g-u-d vad jag blir trött av sådant alltså. Ljudnivån är galen och det är knökat med folk. Som tur var hade jag Daniel och Philip nära hela tiden så jag kände mig inte allt för vilsen bland alla fitness-människor.

Nu sitter jag på pendeln hemåt igen. Har en himla fin känsla i magen alltså! Är så otroligt glad över att ha fått bli en del av Styrkelabbet-gänget. Jag gillar allihop väldigt mycket och jag vet att jag kommer växa med det här jobbet.

Nästa vecka kommer förhoppningsvis min nästa artikel upp på styrkelabbet.se, så håll utkik!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Ulrika
    7 december, 2019 at 15:58

    Du kommer ge jättemycket till Styrkelabbet också!! 🙂

Lämna ett svar