Inspiration och pepp

it is in your head, and then everywhere

Dessa ord, sagda av Mohammad Ali (som för övrigt sa en hel del vettigt och bra), sammanfattar kort och gott vad det är jag försöker få er att förstå (!! hehe !!) – för det handlar om tänket. Allt handlar om tänket. Det handlar om att man måste våga tro, våga tro att man faktiskt kan, förtjänar och kommer komma precis dit man vill. För om man gör det – då kommer man dit. Så är det bara. Det måste vara på riktigt, och det är inte så ”bara”, jag vet. Men att förstå det, att inse vikten av tankens kraft, är första steget. Första steget mot att bli exakt den du vill vara, och leva exakt liv du vill leva! Börja idag, känn lycka, känn glädje – du kan inte få tillbaka annat än mer av dessa saker om det är vad du ger ut!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  27 maj, 2012 at 22:31

  Fanny! Du är så himla inspirerande! Jag har en fråga till dig som jag hoppas du ska kunna svara på 🙂
  I slutet av förra sommaren hade jag gått upp i vikt, vägde då 66-67 kilo till 1,68 i längd. Jag mådde hemskt dåligt över hur min kropp hade förändrats (spelade fotboll innan och visste att min kropp hade varit fit tidigare! Vilket gjorde det ännu värre) jag kände att jag behövde ta tag i det, främst för att må bättre. Jag började på gymmet och slutade till största del med sötsaker men ändrade inte så mycket på själva maten. Nu i början på maj vägde jag mig igen och då stod vågen på 59-60. Jag känner mig nöjd, och mår bra, men vet ändå att jag varit ”thightare” en gång i tiden och vill bli så igen. Då jag ska resa mycket i sommar kommer jag inte kunna följa något direkt tränings schema (som innan, ca 3-5 pass i veckan då ett ofta va ett grupp pass) men vill dra igång ordentligt och se ordentliga resultat igen maj nästa år! Har du några tips för att göra det hela kanske effektivare, med mer resultat? Viljan Har jag, men det är väl mer ”kunnandet” som möjligtvis inte finns.. Jag är 17 år (om det kanske kunde hjälpa något)
  Och tack för en så himla bra blogg!
  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   28 maj, 2012 at 14:09

   Bra jobbat, först och främst! Härligt att du är nöjd och JÄTTEBRA att du gjorde din förändring på ett så vettigt sätt, med träning och MAT. Allt för många börjar med knasiga dieter och extrema träningsprogram, som tyvärr sällan håller i längden – och inte direkt är roliga heller, träning och mat ska ju vara ROLIGT och GOTT 🙂
   Att man inte har tillgång eller möjlighet att träna på gym betyder inte på något vis att man inte kan hålla igång och må bra, utan packa skor och träningskläder och kör där du är! En pw ibland, lite lekparks-skoj eller en springtur då och då är jättebra träning! All träning som blir av är bra träning 🙂 äter du bra, regelbunden kost parallellt med detta så kommer du se resultat 🙂 den där satans vardagsmotionen är också himla bra.. och såhär års är det ju bara skönt att ta cykeln ibland! Promenera till sjön för en smarrig picknick på bryggan sitter ju inte heller fel 🙂 sommartid innebär att man ”lätt” äter bra också – grill med goda, fräscha tillbehör är ju kanonfint, gott och hälsosamt! 🙂 bra glass är inte heller dåligt mellis, jag kommer själv frossa i sådant nu under sommarmånaderna 🙂
   Lycka till och hör gärna av dig om det är något mer jag ev kan hjälpa med 🙂 kram så länge och se nu till att göra träningen till ett roligt inslag i vardagen, och kosten till något gott och naturligt, lätt att ”följa”! 🙂

 • Svara
  Emma
  27 maj, 2012 at 22:31

  Fanny! Du är så himla inspirerande! Jag har en fråga till dig som jag hoppas du ska kunna svara på 🙂
  I slutet av förra sommaren hade jag gått upp i vikt, vägde då 66-67 kilo till 1,68 i längd. Jag mådde hemskt dåligt över hur min kropp hade förändrats (spelade fotboll innan och visste att min kropp hade varit fit tidigare! Vilket gjorde det ännu värre) jag kände att jag behövde ta tag i det, främst för att må bättre. Jag började på gymmet och slutade till största del med sötsaker men ändrade inte så mycket på själva maten. Nu i början på maj vägde jag mig igen och då stod vågen på 59-60. Jag känner mig nöjd, och mår bra, men vet ändå att jag varit ”thightare” en gång i tiden och vill bli så igen. Då jag ska resa mycket i sommar kommer jag inte kunna följa något direkt tränings schema (som innan, ca 3-5 pass i veckan då ett ofta va ett grupp pass) men vill dra igång ordentligt och se ordentliga resultat igen maj nästa år! Har du några tips för att göra det hela kanske effektivare, med mer resultat? Viljan Har jag, men det är väl mer ”kunnandet” som möjligtvis inte finns.. Jag är 17 år (om det kanske kunde hjälpa något)
  Och tack för en så himla bra blogg!
  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   28 maj, 2012 at 14:09

   Bra jobbat, först och främst! Härligt att du är nöjd och JÄTTEBRA att du gjorde din förändring på ett så vettigt sätt, med träning och MAT. Allt för många börjar med knasiga dieter och extrema träningsprogram, som tyvärr sällan håller i längden – och inte direkt är roliga heller, träning och mat ska ju vara ROLIGT och GOTT 🙂
   Att man inte har tillgång eller möjlighet att träna på gym betyder inte på något vis att man inte kan hålla igång och må bra, utan packa skor och träningskläder och kör där du är! En pw ibland, lite lekparks-skoj eller en springtur då och då är jättebra träning! All träning som blir av är bra träning 🙂 äter du bra, regelbunden kost parallellt med detta så kommer du se resultat 🙂 den där satans vardagsmotionen är också himla bra.. och såhär års är det ju bara skönt att ta cykeln ibland! Promenera till sjön för en smarrig picknick på bryggan sitter ju inte heller fel 🙂 sommartid innebär att man ”lätt” äter bra också – grill med goda, fräscha tillbehör är ju kanonfint, gott och hälsosamt! 🙂 bra glass är inte heller dåligt mellis, jag kommer själv frossa i sådant nu under sommarmånaderna 🙂
   Lycka till och hör gärna av dig om det är något mer jag ev kan hjälpa med 🙂 kram så länge och se nu till att göra träningen till ett roligt inslag i vardagen, och kosten till något gott och naturligt, lätt att ”följa”! 🙂

Lämna ett svar