Tankar om ting

viktigt…

För det är viktigt att vi förstår, att HON ska gå på diet och bli smal medan HAN ska bygga muskler och bli starkare. För att betona lite extra vilket som är viktigast, så gör man tjej-tidningen större, och herrarnas är bara tillräckligt stor för att man ska se modellens vältränade bröst och biceps.. avslutningsvis sitter det ju fint med en demonstrativ framsida där en redan smal och smärt kvinnlig modell mäter midjan med måttband.

Alltså… jag hoppas vid Gud att folk reagerar som mig och gör följande när de möts av liknande; först stirrar jag, dubbelkollar om jag faktiskt läst rätt. Sedan skrattar jag, för mig själv och för alla som vill höra. Avslutningsvis går jag mot gymmet, skippar konditions-maskinerna och går direkt till bänken, lassar på vikterna och ger mig fan på att ta personbästa. Trots att jag är en HON, trots att jag borde stanna hemma och dieta, trots att jag borde ha måttbandet redo i fickan, och trots att jag verkligen inte borde styrketräna för då kan jag ju bli starkare, gubevars!!(bilden hittade jag hos pt-fia)

Du kanske gillar

14 Kommentarer

 • Svara
  Victoria
  13 juni, 2012 at 14:14

  haha, jag gör likadant 😉

 • Svara
  Victoria
  13 juni, 2012 at 14:14

  haha, jag gör likadant 😉

 • Svara
  superSHEro
  13 juni, 2012 at 14:22

  Japp håller med. Tyvärr så tror ju väldigt många påse där tidningarna och vad de skriver.

 • Svara
  superSHEro
  13 juni, 2012 at 14:22

  Japp håller med. Tyvärr så tror ju väldigt många påse där tidningarna och vad de skriver.

 • Svara
  Emma | Tillvaron
  13 juni, 2012 at 17:04

  Inte nog med det, om man inte fattar som det är så är det PILAT vilken tidning som är till henne, och vilken som är till honom…

 • Svara
  Emma | Tillvaron
  13 juni, 2012 at 17:04

  Inte nog med det, om man inte fattar som det är så är det PILAT vilken tidning som är till henne, och vilken som är till honom…

 • Svara
  Mathea
  13 juni, 2012 at 17:44

  Det är verkligen helt sjukt. Men man blir så manipulerad.. Tråkigt nog. Alla måste och krav. ”Kom i form efter påsk” Kom i form till midsommar” Kom i form efter julen” Kom i form för beach 2012″ JAG STÖR MIG. Varför kan man inte få leva hälsosamt året runt istället för vissa datum? Åh, jag blir så upprörd 🙁 Arg och besviken. Tycker det är dumt allting.. KRAM!!

  • Svara
   roethlisberger
   13 juni, 2012 at 22:45

   varför inte sluta blanda ihop HÄLSA och ”smal” ”diet” och liknande? Jag tränar för att jag mår bra av det, jag äter hälsosamt för att jag mår bra av det (och det är roligt att fota,heheh) – jag vill må bra hela året inte bara beach XX. Sen att man SER bättre ut, ja det beror ju på att man MÅR bättre. Himla trevlig bonus, men INTE DÄRFÖR MAN GÖR DET!! Gah. Haha. Kram på dig!

 • Svara
  Mathea
  13 juni, 2012 at 17:44

  Det är verkligen helt sjukt. Men man blir så manipulerad.. Tråkigt nog. Alla måste och krav. ”Kom i form efter påsk” Kom i form till midsommar” Kom i form efter julen” Kom i form för beach 2012″ JAG STÖR MIG. Varför kan man inte få leva hälsosamt året runt istället för vissa datum? Åh, jag blir så upprörd 🙁 Arg och besviken. Tycker det är dumt allting.. KRAM!!

  • Svara
   roethlisberger
   13 juni, 2012 at 22:45

   varför inte sluta blanda ihop HÄLSA och ”smal” ”diet” och liknande? Jag tränar för att jag mår bra av det, jag äter hälsosamt för att jag mår bra av det (och det är roligt att fota,heheh) – jag vill må bra hela året inte bara beach XX. Sen att man SER bättre ut, ja det beror ju på att man MÅR bättre. Himla trevlig bonus, men INTE DÄRFÖR MAN GÖR DET!! Gah. Haha. Kram på dig!

 • Svara
  Victoria
  13 juni, 2012 at 19:20

  SV: hehe, men man orkar ju mer än man tror.. åh, detsamma, ja det får vi verkligen göra, så vi får mer energi att ”orka” sitta så mycket & ta in en massa kunskap 😉 hoho, jag har en svag känsla av det jag med!! 😀 OH YEEEES! hihi kraam

  • Svara
   roethlisberger
   13 juni, 2012 at 22:43

   haha ja men precis, man behöver verkligen få ut lite, svettas och kämpa rent fysiskt, för att orka de där 11-timmars passen… jag har ju fått en preveiw så jag vet vad som väntar.. 😉 kram!!!

 • Svara
  Victoria
  13 juni, 2012 at 19:20

  SV: hehe, men man orkar ju mer än man tror.. åh, detsamma, ja det får vi verkligen göra, så vi får mer energi att ”orka” sitta så mycket & ta in en massa kunskap 😉 hoho, jag har en svag känsla av det jag med!! 😀 OH YEEEES! hihi kraam

  • Svara
   roethlisberger
   13 juni, 2012 at 22:43

   haha ja men precis, man behöver verkligen få ut lite, svettas och kämpa rent fysiskt, för att orka de där 11-timmars passen… jag har ju fått en preveiw så jag vet vad som väntar.. 😉 kram!!!

Lämna ett svar