healthstories Inspiration och pepp Okategorierat Tankar om ting Tyngre Psykbryt Uncategorized Vad vi borde prata om

PODDPREMIÄR: TYNGRE PSYKBRYT

Igår släpptes första avsnittet av podden Tyngre Psykbryt. Vi inledde med att snacka lite om att träna för att må bra – för som jag skrev om redan i förra veckan är att ”träna för att må bra” inte riktigt detsamma som att ”träna för hälsa”.

Podden finns att lyssna på de vanliga ställen poddar finns, men om ni av någon orsak inte kan hitta den så går det även att lyssna direkt HÄR på tyngre.se


Låt oss gärna veta vad du tycker!? Vi är ju nybörjare på det här med att podda, vilket kanske hörs, men vi hoppas växa ihop med podden och med er som lyssnar. Vi gör det här för att vi anser att det finns ämnen inom ”tränings- & hälsovärlden”  som det behöver snackas lite mer om. Sådant som händer inom oss, ni vet? Vi vill helt enkelt bryta tystnad och tabu kring sådant som det ännu inte talas så mycket om när det kommer till hälsa och träning. 

Du kanske gillar

1 Kommentar

 • Svara
  Linda
  29 november, 2016 at 08:36

  Hej Fanny!

  Jag har längtat lite efter en sån här podd och känner mig nästan förpliktigad att ge lite respons! Det behövs röster för allt det där som skaver i oss. Är sedan länge ett fan av dina åsikter och imponeras ofta av ditt mod att våga prata om de svåra sakerna, utan bloggglitter och instagramfilter. Du är definitivt rätt person på rätt plats. Det här med att ni är nybörjare har jag all förståelse för och skulle inte alls göra det bättre själv. Som med allt annat krävs det ju träning för att bli bra! Ser oerhört mycket fram emot fortsättningen. Tror inte ni behöver undvika att prata om er själva, så som ni uttrycker det på några ställen i podden. Jag tycker att det där med att våga vara personlig är det som gör det intressant. När jag läst om dina erfarenheter i bloggen har jag ofta känt igen mig själv. Och vi människor fungerar ju gärna så, speglar oss själva i andra. Vi vill relatera och hitta igenkänning. Slippa vara ensam med det som känns obekvämt.

  En hang-up som jag har sedan innan är ordet ”viktigt”. Det nämns ofta i texter och så även i er podd. Ni behöver inte ta det här som något negativt, för jag gissar att det säkert bara är jag som reagerar. Men alltså vadå viktigt? För vem är det viktigt, varför är det viktigt? Och vem bestämmer det? Som sagt, en personlig hang-up mer än en kritik till er, men ville ändå skicka med den som något att reflektera över!

  Puss och Kram och Keep it up!

Lämna ett svar