Vardagsuppdatering

vitaminboost, sjukstuga och låtsascitrus

Fanny är fortfarande sängliggande och nu börjar hon få nog. Fy fabian, jag vill träna, jag vill laga mat, jag vill jobba, jag vill träffa vänner, jag vill känna mig frisk, full av energi och jag vill leva! Det här suger ju.

Igår körde jag på glass i stora lass-metoden, för att idag inte vara fullt lika rebellisk utan följa husmorstipset : inta rejält med vitaminer. Kylen ekade tomt imorse när jag masade mig ur sängen, och jag kan säga att det var en fysisk ansträngning att ta sig till Ica med bussen.. Men det gjorde jag, och med hem kom en kiwi, kesella citrus och en Pepsi Max. Köper aldrig de smaksatta kesellorna (kesella i plural?) och kommer väl inte göra det igen efter den här heller. Den var… okej. Men inte värt pengarna och det där ”friska” man önskar av namnet citrus smakar aningens artificiellt. Men helt ok som sagt. Nu är det sängen som gäller. Resten av dagen och kvällen. Suck.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Anonym
  15 juni, 2012 at 18:15

  Gott det ser ut att vara! Och krya på dig! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   15 juni, 2012 at 22:40

   Det var det ändå! Tack 🙂

 • Svara
  Anonym
  15 juni, 2012 at 18:15

  Gott det ser ut att vara! Och krya på dig! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   15 juni, 2012 at 22:40

   Det var det ändå! Tack 🙂

Lämna ett svar