mobil Vardagsuppdatering

Perfekt på språng

Uppe i tid, slängde i mig en morotskaks-smoothie (recept finns i arkivet – under ”recept”), åkte tidigare till gymmet för ett bröst- och bicepspass, för att nu åka tidigare till Stockholm. Ska nämligen fota en PT innan jag börjar, undrar vem?! 😀 ska bli spännande!

Tog med mig två muffins från igår (de blev jättegoda btw!) att få i mig direkt efter passet, så får lunchlådan vänta till senare 🙂

20120618-102512.jpg

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Becky
  18 juni, 2012 at 15:01

  Ser grymt goda ut! Ska provas till helgen 😉

  Förresten har en liten fråga angående egengjort nötsmör..

  Planerade att göra jordnötssmör, men allt jag kan hitta i butik (har endast MAXI i min stad) är saltade jordnötter och torrostade jordnötter(som är smaksatta).. Inte heller finns det naturliga jordnötter bland naturgodiset. De flesta nötter går att hitta naturella, som hasselnötter, cashewnötter, sötmandlar, valnötter osv, men inte jordnötter. Vad har du för slags nötter? Använder du naturella och var köper du dem då i så fall? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   18 juni, 2012 at 15:18

   Hmm, knasigt att du inte hittat osaltade :/ för det ska ju helst vara osaltade, såklart. Men fråga i butiken, för säkerhetsskull. Annars prova med andra nötter. Jag tror jag hade jordnötter över (gillar inte jordnötter sådär ”i sig”) från en påse naturella mixade nötter från en påse jag köpte på pressbyrån någon dag.. så i värsta fall köp en naturell mixpåse och pilla ut jordnötterna! Lycka till – smöret är värt mödan, jag lovar 😉

 • Svara
  Becky
  18 juni, 2012 at 15:01

  Ser grymt goda ut! Ska provas till helgen 😉

  Förresten har en liten fråga angående egengjort nötsmör..

  Planerade att göra jordnötssmör, men allt jag kan hitta i butik (har endast MAXI i min stad) är saltade jordnötter och torrostade jordnötter(som är smaksatta).. Inte heller finns det naturliga jordnötter bland naturgodiset. De flesta nötter går att hitta naturella, som hasselnötter, cashewnötter, sötmandlar, valnötter osv, men inte jordnötter. Vad har du för slags nötter? Använder du naturella och var köper du dem då i så fall? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   18 juni, 2012 at 15:18

   Hmm, knasigt att du inte hittat osaltade :/ för det ska ju helst vara osaltade, såklart. Men fråga i butiken, för säkerhetsskull. Annars prova med andra nötter. Jag tror jag hade jordnötter över (gillar inte jordnötter sådär ”i sig”) från en påse naturella mixade nötter från en påse jag köpte på pressbyrån någon dag.. så i värsta fall köp en naturell mixpåse och pilla ut jordnötterna! Lycka till – smöret är värt mödan, jag lovar 😉

 • Svara
  Johanna
  18 juni, 2012 at 16:12

  shit vad goda de ser ut, måste prövas!

 • Svara
  Johanna
  18 juni, 2012 at 16:12

  shit vad goda de ser ut, måste prövas!

Lämna ett svar