Tankar om ting

you haven’t failed until you quit trying

Som rubriken lyder – sluta sätta upp förbud, skippa alla satans regler om vad du får och inte får äta, se inte träningen som en kompensation där du bara ska ”förbränna det du ätit”. Sikta inte på beach-12, sikta på föralltid. Se din kropp som ett tempel, ditt tempel, se den som världens coolaste maskin som tar dig genom hela livet. Slit inte ut den, låt den inte gå tom – för inte skulle du skita i att tanka bilen och sen ändå förvänta dig att kunna köra den dit du vill? Nä, så varför är det så många som ger kroppen ingenting, som utnyttjar det faktum att våra kroppar faktiskt (till skillnad från bilen) kan gå tomma ett tag, att de faktiskt kan använda reserver och stänga av andra ”mindre viktiga” funktioner – men den håller inte föralltid om vi inte tar hand om den.

Jag älskar min kropp och därför ger jag den bra mat. Mycket mat. Jag älskar min kropp och därför låter jag den göra precis vad den är avsedd för – röra på sig, jag använder min kropp så ofta och mycket jag kan. Jag älskar min kropp och därför låter jag den vila. Jag vill vara bästa vän med min kropp för vi ska leva tillsammans i många många år till.

Jag kände bara att ibland, måste man dunka in sådant här i era skallar. Var lite snällare mot er själva, hörrni.

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  sanna
  19 juni, 2012 at 22:02

  Det här var typ det finaste du sagt -någonsin. Jag vet att du sagt det förut men du sa det så himla bra och fantastiskt äkta den här gången! Tack för en sjukt bra och peppande blogg.

  Big L O V E xxx Sanna

 • Svara
  sanna
  19 juni, 2012 at 22:02

  Det här var typ det finaste du sagt -någonsin. Jag vet att du sagt det förut men du sa det så himla bra och fantastiskt äkta den här gången! Tack för en sjukt bra och peppande blogg.

  Big L O V E xxx Sanna

 • Svara
  Linnea
  20 juni, 2012 at 07:16

  Grymt skrivet! Just det här kämpar jag, och säkerligen många andra med, varje dag. På pricken! Tack för påminnelsen:)

 • Svara
  Linnea
  20 juni, 2012 at 07:16

  Grymt skrivet! Just det här kämpar jag, och säkerligen många andra med, varje dag. På pricken! Tack för påminnelsen:)

 • Svara
  Victoria
  20 juni, 2012 at 18:45

  bra ord. mycket bra ord 🙂 många som behöver påminnas ibland, inklusive jag själv, så tack ^^ hihi, kram på dig!

 • Svara
  Victoria
  20 juni, 2012 at 18:45

  bra ord. mycket bra ord 🙂 många som behöver påminnas ibland, inklusive jag själv, så tack ^^ hihi, kram på dig!

 • Svara
  Madde
  20 juni, 2012 at 21:33

  Så bra skrivet!!! Tror det är många som behöver höra dessa orden, mig själv inkluderad;) Keep going girl, du är bara bäst!

 • Svara
  Madde
  20 juni, 2012 at 21:33

  Så bra skrivet!!! Tror det är många som behöver höra dessa orden, mig själv inkluderad;) Keep going girl, du är bara bäst!

Lämna ett svar