DRYCKER & SMOOTHIES Kost Mellis & Kvällis Recept Vardagsuppdatering

iskaffe-smoothie

Idag har jag varit fruktansvärt produktiv! Känns inte som jag suttit still många minuter inte. Först tog jag dock sovmorgon till halv tio, sedan åt jag en lång och god frukost, för att sedan cykla till bussen mot gymmet och en bra ben/rump-pass. Lite utav mitt hat-pass, men det var riktigt skönt idag!

När jag kom hem blev det lunch i form av rester, och sedan dess har jag gjort mandelsmör, choklad/banan/mandel-kräm, hummus, stekt kyckling till kommande dagars luncher (som ju gärna ska finnas klara och redo att ätas i kylen när man kommer hem från gymmet) och nu avslutningsvis en krämig och fantastiskt god kaffe-smoothie som får agera pwo idag, då jag snart ska iväg på ett till pass.

Mycket god blev den! Och enkel var den, i vanlig ordning.

Mixa 1 banan frusen i mynt, 1/2 dl silkestofu, 1 dl soyamjölk och 1/2 tsk vaniljpulver. Häll valfrimängd kallt kaffe i ett glas, fyll på med banan-/mjölkkrämen och avsluta med kaffe. Drick som den är, med sugrör eller skeda i dig härligheten. Mmm-mm, nu är jag redo för ett till pass! 🙂

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  emmysliv
  2 juli, 2012 at 16:52

  drooooool….

 • Svara
  emmysliv
  2 juli, 2012 at 16:52

  drooooool….

 • Svara
  Lova Molin
  3 juli, 2012 at 07:39

  Ser gott ut. Måste jag prova!=)

  • Svara
   roethlisberger
   3 juli, 2012 at 10:03

   det var galet gott!! Krämigt, kallt, lagom mättande och gav fint med energi! Prova prova 😀

 • Svara
  Lova Molin
  3 juli, 2012 at 07:39

  Ser gott ut. Måste jag prova!=)

  • Svara
   roethlisberger
   3 juli, 2012 at 10:03

   det var galet gott!! Krämigt, kallt, lagom mättande och gav fint med energi! Prova prova 😀

 • Svara
  Victoria
  3 juli, 2012 at 15:40

  Åh, kan tänak mig det – nej har tyvärr inte hittat det, iofs inte kollat så noga heller ;O Men ska kika nästa gång jag kommer iväg till affären!! Vill testa 😀 Ihh, inte såå långt kvar nu till utbildnignen förresten!! 😀 😀

 • Svara
  Victoria
  3 juli, 2012 at 15:40

  Åh, kan tänak mig det – nej har tyvärr inte hittat det, iofs inte kollat så noga heller ;O Men ska kika nästa gång jag kommer iväg till affären!! Vill testa 😀 Ihh, inte såå långt kvar nu till utbildnignen förresten!! 😀 😀

 • Svara
  Marina
  3 juli, 2012 at 16:14

  Jag har alltid blandat protein pulver med vatten väldigt lite vatten ( ½dl pulver 0.25 dl vatten och sedan blandat med kaffe i din egen styrka. muums.:)
  smakerna jag använt är : cappuicino, vanilj, caffelatte, cookies/cream, vanilj, choklad, rockyroad , mintchoklad.

  Går självklart att använda mjölk ist men ja hatar mjölk:P
  Sen brukar jag även göra varmt protein pulver, mjök/vatten, typ som oboy 😛 också väldigt gott:)

 • Svara
  Marina
  3 juli, 2012 at 16:14

  Jag har alltid blandat protein pulver med vatten väldigt lite vatten ( ½dl pulver 0.25 dl vatten och sedan blandat med kaffe i din egen styrka. muums.:)
  smakerna jag använt är : cappuicino, vanilj, caffelatte, cookies/cream, vanilj, choklad, rockyroad , mintchoklad.

  Går självklart att använda mjölk ist men ja hatar mjölk:P
  Sen brukar jag även göra varmt protein pulver, mjök/vatten, typ som oboy 😛 också väldigt gott:)

Lämna ett svar