Inspiration och pepp Kost mobil Tankar om ting Vardagsuppdatering

Inifrån och ut

Oj vad jag bloggat dåligt senaste. Men, eftersom det jag gjort istället varit så himla fint och välbehövligt så har jag faktiskt inte minsta lilla dåliga samvete. Jag har tränat, ätit gott, druckit kaffe i sommarsolen, stosat längs Uppsalas gågata, planerat julis kommande veckor, skrattat – ägnat mig åt saker som gör mig glad, helt enkelt.

Kan inte betona nog hur viktigt det är att rå om sitt psykiska mående också, själen och insidan ska må bra – annars spelar all träning, god kost eller karriärsframgångar ingen som helst roll. De kommer aldrig kunna väga upp en ledsen själ eller ett trasigt hjärta. Det handlar om balans, det handlar om att se och förstå, och sen också leva efter den förståelsen – vi blir så mycket starkare även fysiskt om vi psykisk laddar batterierna med lycka, glädje och kärlek. Sen om den laddningen är i form av god mat, fint sällskap eller bara en bra bok spelar mindre roll. Vi måste bli bättre på att boosta oss själva inifrån! Ja, vi, som i alla. Du också. Hela tiden, varje dag, ska prio ett vara att göra saker man mår bra av.

20120704-220551.jpg
Massa god, fräsch och fin mat har jag unnat mig senaste dagarna. Och jag tycker allt att vacker mat smakar lite bättre!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Elin
  5 juli, 2012 at 13:46

  Jag har börjat läsa din blogg på sista tiden och bestämt mig för att följa den. Jag tycker du är inspirerande, kreativ och målinriktad. Jag har själv suttit i din sits, med ätstörningar och sånt (dock inte lika allvarligt), så därför är det extra roligt att läsa din blogg. Jag har alltid älskat träning och mat men varit ute på helt fel spår vilket jag fick bukt på förra året då jag träffade en PT som fick mig att inse en hel del saker. Jag tränar mycker mer än förut men äter också därefter och mår sååå mycket bättre än förut. Du förstår mig nog 🙂 Ha det gott! Kram / Frokenberg på instagram 🙂

 • Svara
  Elin
  5 juli, 2012 at 13:46

  Jag har börjat läsa din blogg på sista tiden och bestämt mig för att följa den. Jag tycker du är inspirerande, kreativ och målinriktad. Jag har själv suttit i din sits, med ätstörningar och sånt (dock inte lika allvarligt), så därför är det extra roligt att läsa din blogg. Jag har alltid älskat träning och mat men varit ute på helt fel spår vilket jag fick bukt på förra året då jag träffade en PT som fick mig att inse en hel del saker. Jag tränar mycker mer än förut men äter också därefter och mår sååå mycket bättre än förut. Du förstår mig nog 🙂 Ha det gott! Kram / Frokenberg på instagram 🙂

 • Svara
  nicole
  7 juli, 2012 at 09:13

  Håller helt med och har själv blivit lite sämre på bloggandet nu – tiden går åt till annat helt enkelt 🙂 Ha en fin helg hörru.

 • Svara
  nicole
  7 juli, 2012 at 09:13

  Håller helt med och har själv blivit lite sämre på bloggandet nu – tiden går åt till annat helt enkelt 🙂 Ha en fin helg hörru.

Lämna ett svar