Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

de där dagarna..

Aouch, vissa dagar vaknar man banne mig inte på rätt sida.. men då har man som bekant två val: antingen låter man hela dagen fortsätta på samma, sega och felvända sida – eller så tar man saken i egna händer, plockar upp skiten och kastar den långt, långt bort. Man väljer att göra dagen till en bra dag, och kan somna gott på kvällen. Då har man dessutom en väldigt god chans att vakna på en lite finare, gladare och bättre sida nästkommande dag!

Så, jag tar och skakar av mig så mycket dåliga känslor som möjligt, slänger på mig träningskläderna och cyklar mot gymmet för ett bröstpass. Bam bam bam, kör ba kööööör! Sedan välkomnar jag en gammal vän för lite catch-up:time, te-drickande och kvällsprommis. … och så kollar jag lite på bilder med sunda, snygga och starka brudar och känner PEPPEN !!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  ensamtjejpagymmet
  24 juni, 2012 at 13:34

  Bra tips till att hitta motivation =)

 • Svara
  ensamtjejpagymmet
  24 juni, 2012 at 13:34

  Bra tips till att hitta motivation =)

 • Svara
  Madde
  24 juni, 2012 at 20:08

  Tedrickandet ska jag ta upp igen med! Mycket lättare och godare att dricka te än kaffe på somrarna! =)

 • Svara
  Madde
  24 juni, 2012 at 20:08

  Tedrickandet ska jag ta upp igen med! Mycket lättare och godare att dricka te än kaffe på somrarna! =)

Lämna ett svar