Vardagsuppdatering

dags att mosa lite rygg igen rååå

Har spenderat dagens första timmar med lite jobb som nu är klart! Så en god frukost, mental pepp-session med mig själv och lite bra musik i bakgrunden och jag är snart redo för dagens ryggpass 😀 helt sinnes att jag fortfarande känner av torsdagens pass i stora delar av ryggen, haha det passet tog ju uppenbarligen som det skulle…! Föregående dagar har träning av rygg därför inte varit i närheten av aktuellt, men idag är vi nog på banan igen, jag och ryggis. GÖTT.

Igår var en jobbig dag. Kan inte sätta fingret på varför vilket är den värsta typen av mående, enligt mig, då jag inte kan göra vidare mycket åt det. Men jag gav mig fan på att överleva dagen, köra på som planerat och ja, stå ut – och jag klarade det. Idag vaknade jag gladare, lugnare och starkare både fysiskt och psykiskt. Skönt.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Anonym
  17 juli, 2012 at 22:50

  vad kör du när du kör rygg? awesome bild tidigare!!!

 • Svara
  Anonym
  17 juli, 2012 at 22:50

  vad kör du när du kör rygg? awesome bild tidigare!!!

Lämna ett svar