mobil

Det där med att dricka

Ja, inte alkohol alltså, utan vätska överlag. Är ni bra på det? Själv dricker jag nog rätt mycket, snittar ungefär 5 liter om dagen + några koppar kaffe. Vill alltid ha ett stort glas kallt vatten, saft eller pepsi i närheten, och när jag är iväg har jag alltid en flaska vatten med mig. Alltid. Enda nackdelen är ju att jag lika ofta vill ha tillgång till toalett… Har blivit lite utav en grej här hemma, ”att göra en Fanny” – dvs att behöva gå på toa.. hehe.

20120719-112323.jpg

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Stina
  19 juli, 2012 at 13:06

  Visst är det viktigt att dricka men det kan vara farligt att dricka för mycket. Då sköljer man ur kroppen på viktiga mineraler. För någon vecka sedan var det en ung flicka som dog för att hon druckit för mycket vatten.

 • Svara
  Stina
  19 juli, 2012 at 13:06

  Visst är det viktigt att dricka men det kan vara farligt att dricka för mycket. Då sköljer man ur kroppen på viktiga mineraler. För någon vecka sedan var det en ung flicka som dog för att hon druckit för mycket vatten.

 • Svara
  Natti
  19 juli, 2012 at 20:30

  Det var väldigt mycket vatten. Själv försöker jag tänka på att dracka och vänja mig vid det. Tidigare drack jag bara ett glas vatten per dag.

 • Svara
  Natti
  19 juli, 2012 at 20:30

  Det var väldigt mycket vatten. Själv försöker jag tänka på att dracka och vänja mig vid det. Tidigare drack jag bara ett glas vatten per dag.

 • Svara
  Tiss
  21 juli, 2012 at 19:45

  Att dricka för mycket vatten är väl inte bra? 5 liter väldigt mycket, och kaffe innehåller ju mycket vatten. Man får ju även i sej mycket vätska från mat osv 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   22 juli, 2012 at 17:37

   jo jag vet, men jag dricker för att jag är törstig och känner DIREKT om vätskebalansen är för låg. Så tydligen behöver jag mycket vätska? 🙂

 • Svara
  Tiss
  21 juli, 2012 at 19:45

  Att dricka för mycket vatten är väl inte bra? 5 liter väldigt mycket, och kaffe innehåller ju mycket vatten. Man får ju även i sej mycket vätska från mat osv 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   22 juli, 2012 at 17:37

   jo jag vet, men jag dricker för att jag är törstig och känner DIREKT om vätskebalansen är för låg. Så tydligen behöver jag mycket vätska? 🙂

Lämna ett svar