mobil Vardagsuppdatering

Söderut

Imorse klev jag upp efter 5 ynka timmars sömn för att hinna dammsuga, diska och packa (ja jag hade hela dagen på mig igår. Nej jag gjorde ungefär ingenting vettigt alls igår). Fick i mig en frukost i form av vaniljkesokvarg (jag veeet, mind blowing, jag är ju så nytänkande!) och en himla massa frukt av olika dess slag med kokosflakes på toppen. Susade in om Ica med planen att hämta en någorlunda schysst sallad eller liknande att ha på tåget, men det fanns banne mig inte mycket att hurra för inte.. Blev ett keso-mellis och en citrus-kesella, med hemifrån hade jag som tur var några frukter och en påse mandlar också, så det får duga under resan ner! Är ju trots allt bara några timmar..
Nä, nu ska jag få i mig keso-melliset och kånka ner mina femtioelva kilo tunga väskor till tåget – moooot Skåne 🙂 önskar er en fin fredag!

20120706-112237.jpg

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar