Vardagsuppdatering

Life is good

Nu ligger jag här, i soffan efter en fantastiskt god middag som bestod av lime- och chilimarinerad lax på en avocado/gurk/rödlöksbädd och stor fruktsallad med fetaost, och mår sådär oförskämt bra. Dagarna bara rusar förbi och jag har fullt sjå att bara suga in allt fint och bra som händer i livet just nu. Jag vill fullt ut verkligen känna varenda sekund av glädje och lycka, jag vill uppskatta och vara tacksam över allt som får mig att må såhär.

Veckan har varit fantastisk träningsmässigt, i måndags startade jag veckan efter söndagsvilan med ett ben- och corepass, för att sedan köra mördarpasset för rygg tisdag, följt av ett lika tungt bröst/triceps-pass i onsdag. Igår fick sig ben och mage ytterligare en lätt omgång, för att idag avsluta veckan med att köra slut på ländrygg och axlar. Känner mig som superwoman. Världens tröttaste, må hända, men fortfarande superwoman! Hehe.

Nä men de senaste veckorna har jag verkligen fått känna på skillnaden av att träna en timme ”som vanligt”, mot att verkligen puscha non-stop och så tungt man bara orkar. Både efter tisdagens och onsdagens pass riktigt föll jag ihop på golvet med en kropp som bara skakade. Den känslan, det välbefinnandet man ändå känner trots totalt utmattning – är orsaken att jag tränar. Att känna hur benen helt enkelt inte bär längre, att känna sig så stark trots att musklerna inte klarar av att lyfta endaste gram till, att komma på sig själv med att le som en idiot där pustandes på golvet efter sista övningen. Åh. Att sedan åka hem, duka fram en buffé av god, näringsrik och färsk mat, är pricken över i. Där nånstans når man total lycka, enligt mig 😉 😀Att leva är inte direkt jobbigt just nu; träna, äta, baka lite och fota när det blir extra bra. Joråsåatte… life’s good! 😀

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Åsa
  20 juli, 2012 at 21:09

  Ville mest säga att jag tycker din blogg är sjukt inspirerande och motiverande! Gillar skarpt!

 • Svara
  Åsa
  20 juli, 2012 at 21:09

  Ville mest säga att jag tycker din blogg är sjukt inspirerande och motiverande! Gillar skarpt!

Lämna ett svar