Okategoriserade

Blir lite sämre uppdatering här snart, för…

Åh så skönt, åh så fint!

Värme och sol, slapp och återhämtning. Göra vad som faller en in och ta dagen som den kommer, äta god mat och njuta av en total kravlös tillvaro. Jag kommer förmodligen mobilblogga varje dag, för vi har internet på hotellet, men känner jag oss rätt kommer vi knappast spendera mycket tid där. Utan vi lär snarare susa runt ön på vespor, åka vattenskoter och spela strandtennis, rastlösa som vi är 😉 men semester är ju att göra det man uppskattar, njuter och mår bra av, visst? Så sola och supa går bort – jag vill se, uppleva, äta, skratta och leee (och träna lite… hehe, klart vi ska det!) Hur som, uppdatering blir det, bara lite mindre avancerad sådan, en vecka från och med onsdag!

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Victoria
  21 juli, 2012 at 20:52

  Åh, ha det helt underbart finis 🙂 Tänkte bara höra också om du tänkt pendla till skolan från där du bor eller om du hittat nån i Sthlm som kunde hyra ut? Står erbjudandet att jag får bo hos dig (åtminstone delvis, har ju en kusin som jag säkert kan bo några nätter hos också om det behövs) kvar? Tycker personligen att det vore jättenice 😀 Självklart får du en lite peng för boende i så fall, hihi, längtar! Kram

 • Svara
  Victoria
  21 juli, 2012 at 20:52

  Åh, ha det helt underbart finis 🙂 Tänkte bara höra också om du tänkt pendla till skolan från där du bor eller om du hittat nån i Sthlm som kunde hyra ut? Står erbjudandet att jag får bo hos dig (åtminstone delvis, har ju en kusin som jag säkert kan bo några nätter hos också om det behövs) kvar? Tycker personligen att det vore jättenice 😀 Självklart får du en lite peng för boende i så fall, hihi, längtar! Kram

 • Svara
  Veronica
  22 juli, 2012 at 12:57

  Så himla skönt, passa på att njut ordentligt (njut lite extra för mig också..) 😉

  • Svara
   roethlisberger
   22 juli, 2012 at 17:36

   jag ska njuta allt jag kan (lite för dig också!) 😉

 • Svara
  Veronica
  22 juli, 2012 at 12:57

  Så himla skönt, passa på att njut ordentligt (njut lite extra för mig också..) 😉

  • Svara
   roethlisberger
   22 juli, 2012 at 17:36

   jag ska njuta allt jag kan (lite för dig också!) 😉

Lämna ett svar