mobil Vardagsuppdatering

Update 2

Hej igen! Dåligt med uppdatering nu, jag vet, och det skyller jag inte bara på det fina faktum att jag är rätt upptagen med att typ, leva livet i Grekland, utan också på den kassa internet-mottagningen här. Hoppas det här inlägget inte bara skrivs utan också publiceras.

Här ringer i alla fall klockan 7.30 och dagen börjar med ett gympass innan det blir allt för varmt. Sedan avnjuts en fantastisk frukostbuffé och efter det är man redo för dagen! Igår slappade vi vid poolen, åt middag på hotellet och låg i solstolarna vid havet när solen gick ner. Fantastiskt. Idag har vi kört de ca 10 milen runt ön på motorcykel med mellanlandning på en strand för en halvtimme på jet ski istället. Hur kul? Fruktansvärt kul! Thassos är verkligen en sådan där vykorts-ö, allting här är som på de där fina vykorten man ser man inte riktigt kan tro finns på riktigt.. Åh, så bra, är allting just nu!

Jag ligger i skrivande stund vid poolen, som är vackert upplyst såhär kvällstid, och mår bara himla bra. För mig är semester att göra vad som faller en in, njuta och ha roligt. Så ja, träning ska finnas med även under semester! För mig är inte semester att ligga still i en solstol 9 timmar (det är snarare ett straff än njutande, sola är så fruktansvärt tråkigt). Gymmet här är litet, har ingen luftkonditionering, grejerna är lite slitna och rostiga här och där – men allt funkar och man kan få till grymma pass! Gäller att tänka till bara 🙂 och ha roligt, såklart!

Tyvärr vill inte bilderna läggas in ser jag nu, så det här får bli ett sådant där tråkigt inlägg med bara text. Men men, en uppdatering blev det i alla fall! Nu närmar det sig läggdags här, upp i tid imorgon för ett ben-pass och fruuukostbuffééé 😀 (de två typ bästa sakerna jag vet; frukost. Och buffé. Tillsammans. Kombinerat. Dvs resultat; ännu mer bäst)

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  s
  27 juli, 2012 at 23:14

  Underbart 😀 Njut till sista dagen!

  Vem är det du åker med?

  frukostbuffe är underbart… !

 • Svara
  s
  27 juli, 2012 at 23:14

  Underbart 😀 Njut till sista dagen!

  Vem är det du åker med?

  frukostbuffe är underbart… !

Lämna ett svar