Inspiration och pepp mobil Vardagsuppdatering

Att du mår bra tar inte bort lycka för någon annan

Fansan har lyckats bränna sig lite, vilket kanske inte är så konstigt då hennes kropp inte vistats i solen sedan -09.

För sommaren -09 var sist jag visade mig offentligt i bikini.. Sommrarna sedan dess har jag hållt mig och mina 30+ extra pålagda kilon fint i skuggan eller inomhus. Så sorgligt. Men! Those days are gone, nu njuter jag! Och inte bara lite, jag mår bättre än någonsin, går med ett leende på läpparna 24/7 och alltig känns så enkelt, så rätt och bara så himla bra. Det bästa av allt, vet ni vad det är? Att jag är värd att må såhär. För det är alla. Alla är värda att må bra, det är meningen att alla ska må fantastiskt! Att du mår bra tar inte bort lycka och glädje från någon annan, glöm aldrig det!

Tyvärr kan jag inte ladda upp bilder idag heller, men hajhaj från mig och Thassos i alla fall! 😀

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  namie
  28 juli, 2012 at 17:41

  Du har rätt. Vi har rätt att känna oss underbara och det är egentligen knäppt att man inte alltid göra det, eller ens vågar göra det. Att gå med ett leende är verkligen det bästa! 😀

 • Svara
  namie
  28 juli, 2012 at 17:41

  Du har rätt. Vi har rätt att känna oss underbara och det är egentligen knäppt att man inte alltid göra det, eller ens vågar göra det. Att gå med ett leende är verkligen det bästa! 😀

 • Svara
  Josefin
  29 juli, 2012 at 20:05

  jaaaaa!!! så bra 🙂 Livet är till för att levas och njutas av och alla ska vara så lyckliga de bara kan! Att du är lycklig tar inte bort någon annans lycka, precis som du säger. Tvärtom smittar lycka och glädje lätt av sig! Inget gör en person gladare än ett genuint leende!

 • Svara
  Josefin
  29 juli, 2012 at 20:05

  jaaaaa!!! så bra 🙂 Livet är till för att levas och njutas av och alla ska vara så lyckliga de bara kan! Att du är lycklig tar inte bort någon annans lycka, precis som du säger. Tvärtom smittar lycka och glädje lätt av sig! Inget gör en person gladare än ett genuint leende!

Lämna ett svar