Kost mobil Vardagsuppdatering

Frukost på språng

God morgon! Jag kan ju inte riktigt påstå att det känns som söndag. För både igår och idag var det uppstigning 06.20 för att åka mot Stockholm och skolan, och likadant är det en hel vecka till. Så himla kul att vara tillbaka, denna gång lite mer välmående och lugn. Det är mycket, men det är roligt, och 9 dagar kan man faktiskt ägna åt bara tre saker ; skola, äta, sova.

Nu sitter jag på tåget, med en stor protein-cafelatte och en av mina granola bars. Frukost nr 2 alltså. Ikväll kommer jag hem först 9 så kan inte lova något långt inlägg direkt. Men jag har saker jag vill skriva om, så det kommer!

20120902-072706.jpg

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Mia Olsen
  2 september, 2012 at 13:14

  WAYNES TERMOS??
  Förmodligen köpt på självaste waynes? Men frågar ändå för säkerhetsskull.
  Kram på dig

 • Svara
  Mia Olsen
  2 september, 2012 at 13:14

  WAYNES TERMOS??
  Förmodligen köpt på självaste waynes? Men frågar ändå för säkerhetsskull.
  Kram på dig

Lämna ett svar