Idag kände jag för ugnsbakad gröt till frukost.
Så jag rörde ihop 1/2 dl havregryn, 1 äggvita, 1/2 skopa (15 g) proteinpulver (jag använde cookies & cream), 1/2 dl mjölk (jag använde sojamjölk) och en nypa bakpulver. In i ugnen på 220 grader i 10-15 minuter, och under tiden blandade jag lite vaniljkvarg (vaniljpulver+kvarg), gjorde en sås på 1 msk jordnötssmör, en skvätt vatten och 1/2 tsk carobpulver och skar banan i munsbitar. När gröten var klar toppade jag med kvarg, banan och sås – och njöt av en fin morgonstund! Ha en fantastisk torsdag allihop 😀
10 Kommentarer
kaiileen
13 september, 2012 at 08:49Lät lite läskigt – såg fantastiskt gott ut! 🙂
roethlisberger
13 september, 2012 at 09:18läskigt? 😮 why? var jättegott! 🙂
kaiileen
13 september, 2012 at 08:49Lät lite läskigt – såg fantastiskt gott ut! 🙂
roethlisberger
13 september, 2012 at 09:18läskigt? 😮 why? var jättegott! 🙂
Ellen
13 september, 2012 at 09:56Låter OCH ser så sjukt gott ut! Ska lätt testa eller åtminstone göra nån variant på’t 😀
Ellen
13 september, 2012 at 09:56Låter OCH ser så sjukt gott ut! Ska lätt testa eller åtminstone göra nån variant på’t 😀
idanorman
16 september, 2012 at 15:48Oj det låter galet gott, måste testa! 🙂 Vart hittar du vaniljpulver?
roethlisberger
16 september, 2012 at 16:12på välsorterade ica/coop/hemköp/etc brukar det finnas, vid vaniljsocker och sådant 🙂
idanorman
16 september, 2012 at 15:48Oj det låter galet gott, måste testa! 🙂 Vart hittar du vaniljpulver?
roethlisberger
16 september, 2012 at 16:12på välsorterade ica/coop/hemköp/etc brukar det finnas, vid vaniljsocker och sådant 🙂