Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

(dubbelt upp) NEWS

Hur har er vecka börjat? Jag vaknade till strålande solsken och stod länge och velade vid dörren imorse om jag inte skulle ta vårjackan kanske?!

Fast när jag insåg att mina fingrar skulle frysa lite för mycket och mina vantar är glömda hos mor min, så blev det varma fjällräven ändå. Men snart så, vår i luften nu och åh så fint det är! Jag längtar redan till ljumna sommarkvällar och tunna tröjor. Lukten av grill och färgglada, matiga sallader mest hela tiden.

Men än är det ju faktiskt bara mars, och jag ser fram emot allt roligt jag kommer få ägna mig åt tills sommaren är här. Till exempel, kan jag nu berätta att jag framöver kommer skapa recept för Biofoods. Jag är så ofantligt glad och tacksam för den möjligheten och överhuvudtaget över att ha lärt känna de härliga människorna som jobbar på Biofoods. Det är så mycket genuint intresse och sådan fin passion, och att få vara med på ett hörn känns verkligen fantastiskt! Självklart kommer jag hålla er uppdaterade när mina recept publiceras men jag fick under dagens möte på kontoret tillåtelse att ge er en liten sneakpeak, så nedan ser ni ett av mina första bidrag till Biofoods receptsamling; en helt himla galet god smoothie! Som gör gott för både kropp och knopp. Kan meddela att när jag druckit upp modellen på bild här, så ställde jag mig och gjorde en ny direkt… för så god var den.

bf1

Efter mötet på huvudkontoret satte jag mig i solen med en av grundarna av Four Sigma Foods, Mika, och pratade om framtiden, en hel del om dåtiden och resan till idag, och bara allmänt fina saker i livet som är himla viktigt. Tänk om jag vetat, då när jag var allra längst ner i det svarta, att mitt liv skulle se ut som det gör idag och att jag skulle träffa så fantastiska människor och eldsjälar. Det är hands down det bästa med vad jag gör, allt fint folk!

Min nästa nyhet, som jag inte kan ge allt för mycket detaljer om ännu men ändå vill hinta er om hålla utkik efter, har med både Biofoods och FSF att göra. Minns ni att jag skrev om en fin kväll i chokladens tecken förra veckan? Det är på den vägen! Vi tänkte slå våra kreativa och chokladälskande hjärnor och själar ihop, och bjuda in till finheter där man får ta del av både kunskap, historia och skaparglädje. Och choklad, såklart. Jag återkommer om detaljer, men ser redan fram emot det hela enormt och hoppas ni vill vara med!

xocofyra

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  Paula
  10 mars, 2015 at 07:24

  Vilka roliga grejer du ska göra Fanny, grattis!

 • Svara
  Paula
  10 mars, 2015 at 07:24

  Vilka roliga grejer du ska göra Fanny, grattis!

 • Svara
  Sara
  10 mars, 2015 at 07:52

  Men Fanny – vad roligt att höra!! Grattis till dig och dina välförtjänta framgångar!!! Kram!

 • Svara
  Sara
  10 mars, 2015 at 07:52

  Men Fanny – vad roligt att höra!! Grattis till dig och dina välförtjänta framgångar!!! Kram!

 • Svara
  Anna
  10 mars, 2015 at 14:14

  Åh vad kul, grattis 🙂

 • Svara
  Anna
  10 mars, 2015 at 14:14

  Åh vad kul, grattis 🙂

 • Svara
  Kat
  11 mars, 2015 at 04:57

  Brukar sällan kommentera i bloggar jag följer, din bl a, men jag kände en sån glädje över att det gått så bra för dig och att du verkar må så bra, att jag ville säga det till dig. Spännande med nya grejer och samarbeten också! Grattis och fan vad grym du är!

  Jag har en kort fråga, hur mkt tränar du på en vecka, på ett ungefär? Hur ofta tränar du samma muskelgrupp, tex en gång per vecka eller när det känns bra?

  Stort tack för en fantastisk blogg och lycka till i framtiden!

  /kat (30+ småbarnsmamma, läkare, tränings- och chokladälskare!)

 • Svara
  Kat
  11 mars, 2015 at 04:57

  Brukar sällan kommentera i bloggar jag följer, din bl a, men jag kände en sån glädje över att det gått så bra för dig och att du verkar må så bra, att jag ville säga det till dig. Spännande med nya grejer och samarbeten också! Grattis och fan vad grym du är!

  Jag har en kort fråga, hur mkt tränar du på en vecka, på ett ungefär? Hur ofta tränar du samma muskelgrupp, tex en gång per vecka eller när det känns bra?

  Stort tack för en fantastisk blogg och lycka till i framtiden!

  /kat (30+ småbarnsmamma, läkare, tränings- och chokladälskare!)

 • Svara
  Jeanna
  11 mars, 2015 at 12:47

  Du är så bra, Fanny! Heja dig.

 • Svara
  Jeanna
  11 mars, 2015 at 12:47

  Du är så bra, Fanny! Heja dig.

 • Svara
  ENERGERICAS-HÄLSOSAM MATGLÄDJE
  11 mars, 2015 at 18:11

  Fasen vad grym du är:) Du har slitit hårt och är väl värd all framgång du kan få. Förutom att du gör enastående recept så är du en fantastisk inspiration:)

 • Svara
  ENERGERICAS-HÄLSOSAM MATGLÄDJE
  11 mars, 2015 at 18:11

  Fasen vad grym du är:) Du har slitit hårt och är väl värd all framgång du kan få. Förutom att du gör enastående recept så är du en fantastisk inspiration:)

Lämna ett svar