Träning Vardagsuppdatering

hon sprang (!)

Igår hände något tämligen otroligt.

Jag vaknade, hasade mig upp för morgonens 3 obligatoriska koppar kaffe framför The Voice. En frukost på det, lite mailande hit och dit, och sen kände jag det; jag ville springa.

Detta händer alltså inte. Jag avskyr att springa, jag tycker det är tråkigt, tråkigt och åter tråkigt. Länge har jag dock vetat att det är något jag måste börja med, både för hjärtats och flåsets skull, men också för att kunna ta styrketräningen till ”nästa nivå”. Men jag väljer ju en svettig timme på gymmet före löpspåret alla dagar i veckan. I vanliga fall. Så när jag igår återhämtat mig från chocken över att faktiskt känna ett springsug, tog jag mig till gymmet snabbare än snabbast för 5 km på bandet (spåret är för lerigt nu). Man får ju ta tillvara på de där infallen, liksom 😉 5 km må vara rätt futtigt, men jag kan ju säga att det känns idag att min kropp inte är van vid den typen av träning..

Kvällen avslutades med ett härligt ryggpass, där jag provade hänga 5 extra kilo runt midjan när vi körde pullups. 5+3 orkade jag med den extra vikten, vilket får klart godkänt ändå 🙂 Trött kropp som la sig i sängen igår kväll! Idag står matlagning på förmiddagens schema (vill ha middagen klar och redo att ätas efter kvällens pass), och efter lunch blir det en tur till vännen för lite häng. Till soff-myset ikväll har jag nu på morgonen bakat.. alltså det har ju sina fördelar, att kliva upp 6 om morgnarna 😉 recept kommer senare idag! Nu måste jag sätta igång med middagen, önskar er alla en fin torsdag!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  johanna
  27 oktober, 2012 at 08:55

  5 km om du aldrig springer är ju jättebra! Man måste ju börja någonstans 🙂 Bra jobbat tycker jag!!

 • Svara
  johanna
  27 oktober, 2012 at 08:55

  5 km om du aldrig springer är ju jättebra! Man måste ju börja någonstans 🙂 Bra jobbat tycker jag!!

Lämna ett svar