Efterrätt och gotte Kost Mellis & Kvällis Vardagsuppdatering

och där kom det!

Ja, paketet från iherb alltså. Nummer två. Som skickades i fredags och levererades idag. Det måste man säga är bra leveranstid va?! En låda proppfylld med detta goda (ja, bara ätbara ting. Känner ni mig eller):

Tre varianter av flytande stevia (vaniljsmak, toffe-smak och naturell), en påse snackimals chocolate chip (kakor med chokladbitar), pumpkin pie-krydda, 4 boxar questbars (favvosarna cinnamon bun, brownie, chocolate chip och den nya) och två burkar PB2 (pulveriserat jordnötssmör).iherb1oktDe där snackimalsen har jag längtat efter… de ska framöver få toppa frukostar, kvällsgotten och agera mellis på språng och säkert mycket mycket mer skoj… de var superdupermegagoda! Och söta 🙂iherb2oktOm ni anger min kod TBK231 får ni 10% vid första köpet

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Josefin
  29 oktober, 2013 at 13:54

  Blir det någon tull om man beställer därifrån? Eller skeppas det från UK? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   29 oktober, 2013 at 13:59

   det beror på vikt och vilket fraktsätt man väljer! Jag valde att beställa ett stort paket(tungt) och då tillkom tull (men sist inte, så det beror som sagt på vikt!) men det var ingen summa att tala om! PLUS att allt är MYCKET billigare än om man köpt det här hemma ändå… eller ja nu finns det ju inte ens här så :p

 • Svara
  Josefin
  29 oktober, 2013 at 13:54

  Blir det någon tull om man beställer därifrån? Eller skeppas det från UK? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   29 oktober, 2013 at 13:59

   det beror på vikt och vilket fraktsätt man väljer! Jag valde att beställa ett stort paket(tungt) och då tillkom tull (men sist inte, så det beror som sagt på vikt!) men det var ingen summa att tala om! PLUS att allt är MYCKET billigare än om man köpt det här hemma ändå… eller ja nu finns det ju inte ens här så :p

 • Svara
  Pernilla
  29 oktober, 2013 at 14:17

  Hej Fanny!

  Jag har en fråga om pulverjordnötssmör. Vad är det för något? Varför och hur använder man det?

  Tack för grym blogg och ruskigt goda mat och baktips (har testat – och gjort varianter på allt för många) !

 • Svara
  Pernilla
  29 oktober, 2013 at 14:17

  Hej Fanny!

  Jag har en fråga om pulverjordnötssmör. Vad är det för något? Varför och hur använder man det?

  Tack för grym blogg och ruskigt goda mat och baktips (har testat – och gjort varianter på allt för många) !

 • Svara
  Kristine
  29 oktober, 2013 at 17:24

  Ren glede!
  Jeg rett og slett elsker iherb! Bestiller derfra minimum en gang i uken.
  Kos deg med pakken skjønne du 🙂

 • Svara
  Kristine
  29 oktober, 2013 at 17:24

  Ren glede!
  Jeg rett og slett elsker iherb! Bestiller derfra minimum en gang i uken.
  Kos deg med pakken skjønne du 🙂

 • Svara
  Onemoreslice
  31 oktober, 2013 at 22:38

  Och när jag beställer så strular det bara. Strular är kanske fel ord men det tar alltid VÄLDIGT lång tid att få det. Valde den snabba frakten denna gången, 2-5 dgr har jag för mig att det stod, har väntat i 7 dagar nu o fortfarande inget paket:-(

 • Svara
  Onemoreslice
  31 oktober, 2013 at 22:38

  Och när jag beställer så strular det bara. Strular är kanske fel ord men det tar alltid VÄLDIGT lång tid att få det. Valde den snabba frakten denna gången, 2-5 dgr har jag för mig att det stod, har väntat i 7 dagar nu o fortfarande inget paket:-(

Lämna ett svar